Четвер, 25/Квітня/2024, 17:53
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [722]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2022 » Липень » 13 » 140-й день. Велика війна на всіх фронтах
140-й день. Велика війна на всіх фронтах
10:53
140-й день.

Великої визвольної війни Українського народу проти московських комуно-фашистських загарбників.

Маківка тривожного літа 2022 року виявилась явно не спекотною не тільки на Заході і Півночі країни, а навіть й у столиці.

Дощ з холодним вітром, як начебто на свято пророка Іллі, що відзначається 2 серпня, заливає через зруйновані дахи житло, лікарні, бібліотеки та інші інфраструктурні об'єкти.

Отже, пляжам і літньому відпочинку навіть природа оголосила війну.

Водночас, продовжується Велика визвольна війна, але не тільки на фронті, де ворог намагається захопити усю Донецьку і Харківську області та утримати окупований Південь, і тому інтенсивно обстрілює там не тільки цивільну інфраструктуру, але й житло

Натомість, ЗСУ наносять чутливі ракетні удари по тилам ворога, по його складах боєприпасів і базах постачання.

Тож не може не тішити, що 9 липня сплив термін двомісячних підготовчих процедур для вступу в дію закону США про ленд-ліз для України.

Тож не дивно, що Шостий Президент України публічно оголосив про наказ Генеральному штабу ЗСУ почати визволення Півдня України від загарбників. Натомість, не може не засмучувати спублічний скандал між офісом Шостого Президента України і, без перебільшення найбільш досвідченим і амбітним серед діючих політиків на рівні місцевого самоврядування, чернігівським міським головою, який нещодавно відсвяктував 20-річний ювілей своєї участі у великій українській політиці.

Пікантності ситуації додає заява американської конгрес-вумен від Республікантської партії Вікторії Спартц щодо ситуації в Україні і особливо її вимога дослідити зв'язки керівника офісу Шостого Президента України з РФІвськими спецслужбами.

Адже Вікторія Спартц (уроджена Кульгейко) - перша в історії США конгрес-вумен етнічна українка, яка народилася в м.Носівка Чернігівської області, а дитинство провела в місті Чернігові, і, вірогідно, добре обізнана щодо реальної ситуації як в Україні, так і щодо конфліктних стосунків між чернігівським міським головою і начальником ОВА.

Нажаль, реакція на цей абсолютно об'єктивний конфлікт інтересів між бажанням очільників територіальних громад мати більше самостійності у використанні фінансів від представників офісу Шостого Президента України, різко поляризувало суспільтво і соціальні мережі, що певно шкодить національній безпеці України.

Напружує ситуацію і рішення інвестиційної кампанії SCM Ріната Ахметова про повернення державі ліцензій на телерадіомовлення найбільш рейтингового телеканалу "Україна", а також "Україна 24", НЛО TV, "Індиго TV", "Футбол 1/2/3" та інші, що може посилити монополізацію ЗМІ в Україні.

Безумовно, в умовах воєнного стану українська влада на всіх рівнях в такій ситуації зобов'язана негайно припинити публічну конфронтацію, згуртуватися і більше піклуватися державними, а не корпоративними інтересами, щоб підготувати країну до зимового опалювального періоду, а сили оборони до визволення окупованої ворогом Української Землі.

СЛАВА УКРАЇНІ!
Категорія: Погляд | Переглядів: 238 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 0.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024