П'ятница, 29/Березня/2024, 14:46
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [321]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [717]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2022 » Липень » 19 » 145-й день. Переможе той, хто стріляє першим...
145-й день. Переможе той, хто стріляє першим...
14:40
145-й день.

Великої визвольної війни Українського народу проти московських комуно-фашистських загарбників.

Поки ворог методично тероризує варварськими обстрілами українські міста, зокрема, особливо Харків, Миколаїв, Вінницю і Дніпро, у вечері в неділю неочікувано оприлюднено дивні укази Шостого Президента України про тимчасове усунення від виконання обов'язків Голови СБУ, друга дитинства Шостого президента Івана Баканова і відсторонення від посади Генерального прокурора України Ірини Венедіктової.

Натомість, в.о. генерального прокурора призначено скандально відомого, її заступника, теж з харківськими коренями, Олексія Симоненка, який у грудні минулого року підписав підозру П'ятому Президенту України та купу інших скандальних рішень замість Ірини Венедіктової, а в.о. Голови СБУ — перший заступник Василь Малюк.

До речі, екс-керівника виборчого штабу ЗЕ і екс-очільника політичної партії "Слуга народу" Івана Баканова усунули по статті 47 Дисциплінарного статуту Збройних Сил України.
Ця стаття звучить так: "Невиконання (неналежне виконання) службових обов'язків, що призвело до людських жертв чи інших тяжких наслідків або створило загрозу настанню таких наслідків, є підставою для усунення такого військовослужбовця від виконання службових обов'язків".

Тож до списку екс-соратників Шостого президента Данилюка, Богдана, Разумкова, Гончарука, які привели художнього керівника ТОВ "Квартал 95" у крісло Президента України", можуть додатися Баканов і Венедіктова.

Як кажуть, маври зробили свою справу...

Більш того, у своєму недільному зверненні Шостий Президент України повідомив про зраду понад 60 працівників органів прокуратури та СБУ, які залишилися на окупованій території та працюють проти нашої держави. Крім того, зареєстровано вже 651 кримінальне провадження щодо державної зради та колабораційної діяльності працівників органів прокуратури, органів досудового розслідування, інших правоохоронних органів.

Такі дії і заяви першої особи держави не могли не викликати суперечливу реакцію в суспільстві.

Дехто впевнений, що це асиметрична відповідь на заяви конгресвумен США Вікторії Спартц з критикою керівника офісу Шостого президента і таким чином тандем Єрмак-Татаров перебирають повний контроль над силовими структурами країни.

Натомість, прихильники чинного президента вбачають в цих кроках початок очищення силових структур від зрадників, зокрема, й тих хто здавав Південь України і, в першу чергу, Херсон.

Тож на тлі таких гучних подій якось в тінь може відійти конфлікт між офісом Шостого президанта і амбітним чернігівським міським головою, хоча команда останнього перейшла у наступ.
У інтернет-виданні "Дзеркало тижня" з'явилося розлоге інтерв'ю міського голови під промовистим заголовком: "Конфлікт офісу президента зі мною шкодить не мені, а жителям Чернігова", а секретар міської ради зареєстрував 15 липня 2022 року електронну петицію №22/149940-еп до Президента України "Черніговом має керувати обраний мер, а не призначений чиновник, - громада міста", яку на ранок 18 липня вже підтримали більше 3600 громадян з необхідних 25000.

Водночас, у Світі продовжується формування як антипутінської, так й путінської коаліцій.

Президент США побував в Ізраїлі, де домовлявся про військову допомогу Україні та блокування ядерної програми Ірану, та, незважаючи на шалену критику всередині країни, 16 липня, зустрівся з керівництвом Саудовської Аравії, щоб обговорити питання енергетики, а саме постачання нафти та кроки для стабілізації ринку.

Натомість, Путін планує 19 липня зустрітися в Тегерані з лідерами Ірану і Туреччини.

Немає сумнівів, що як в Україні, так і у Світі відбулося чітке розмежування сил добра і зла, тих хто за Україну і тих хто за путінську РФію.

Отже, період умовляння і спроб розкриття очей завершено.

Між тими хто вважає, що у вбивствах, руйнуваннях і геноциді українців винні українські націоналісти-фашисти і тими хто за Україну утворено прірву.

Це - війна, в якій переможе той, хто стріляє першим...

СЛАВА УКРАЇНІ!
Категорія: Погляд | Переглядів: 225 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 0.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024