Четвер, 25/Квітня/2024, 13:51
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [722]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2006 » Лютий » 10 » Ми – дійсно народна українська сила!
Ми – дійсно народна українська сила!
15:53
Говорить перша п’ятірка обласного Українського Народного блоку Костенка і Плюща.
Володимир Ступак, народний депутат України:
-- Ми завжди були в опозиції до прокомуністичної і бандитської влади. Тільки з Президентом Ющенком ми пов’язуємо надії на серйозні зміни . Саме наша політична сила значною мірою забезпечила його перемогу на минулих виборах. Але на цих виборах ми йдемо самостійно, адже ми не підтримуємо ліберальне оточення Ющенка, а відстоюємо українські цінності і національні інтереси. Скажімо, ми проти створення однакових умов для реалізації товарів свого виробника і зарубіжного. В обласній раді команда Українського Народного блоку Костенка і Плюща припинить безконтрольну вирубку лісів, а то в нас уже із Щорса скоро Семенівку буде видно. Ми забезпечимо розвиток торфодобувної галузі – щоб у школах не погане донецьке вугілля, більше схоже на землю, палили, а свій торф і, відповідно, гроші залишалися на Чернігівщині. Ми мусимо добитися, щоб у кожній сільраді був свій дільничний міліціонер, фельдшерсько-акушерський пункт.

Валерій Сарана, генеральний директор Національного архітектурно-історичного заповідника „Чернігів стародавній”:
-- Наша команда забезпечить соціальну спрямованість обласного бюджету. Відродження пам’яток культури та історії, яке дозволить мати мільйонні прибутки – цілком реальне. Сьогодні Вал – серце Чернігова – не має належного вигляду. Ми, як патріоти свого краю, можемо і мусимо зробити Вал перлиною України.
Людмила Івашко, заступник начальника обласного управління екології та природних ресурсів:
-- Для Чернігівщини – сусідки Чорнобиля питання екології є дуже гострими. І це не тільки захист від наслідків радіації, але й чиста питна вода. Як не прикро, для області – це проблема. Проблема переробки сміття у містах давно вже має бути вирішена, як і забруднення Стрижня. На все це можна знайти гроші – була б тільки порядна влада.
Іван Іваній, директор сільськогосподарського підприємства „Борзна – Агроінвест”:
-- Ми орендуємо землю у трьох селах і чесно розраховуємося за оренду паїв – хто хоче, бере грошима, хто хоче – бере продукцією. Ми виготовляємо різні крупи і борошно, які високо цінуються і в Києві. За курчатами з нашого інкубатора черга вишиковується вже з Нового року. Це я говорю до того, що можна підняти село, була б тільки хороша команда. А вона в нас такою і є, адже невипадково лідером блоку є наш земляк Іван Плющ.
Юрій Соболь, начальник обласного управління культури і туризму:
-- Я працюю на цій посаді кілька місяців і мене вражає запущеність закладів культури. В більшості сіл – клуби розморожені, тож хто туди прийде. От і обмежується вся культура спогляданням телевізора. А культпрацівники часто-густо працюють на півставки і навіть на чверть. .Ми забезпечимо належне фінансування закладів культури з обласного бюджету.
Крім першої п”ятірки, в обласному списку блоку – голова обласної асоціації фермерів Петро Янковенко, голова Носівської районної державної адміністрації Микола Андрієнко, журналіст, заступник редактора газети „Сіверщина” Василь Чепурний, директор чернігівської філії ЗАТ „Оболонь” Василь Пустовойт та інші знані і авторитетні люди.
Наш номер в світло-зеленому бюлетені до обласної ради – 21.
Категорія: Громада та Влада | Переглядів: 1869 | Додав: Майшев | Рейтинг: 0.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024