Вівторок, 23/Квітня/2024, 18:40
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [721]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2007 » Липень » 7 » Євген ЖОВТЯК: “Президенту варто влаштувати прийом не тільки для великого бізнесу, але й для дрібних та середніх підприємців”
Євген ЖОВТЯК: “Президенту варто влаштувати прийом не тільки для великого бізнесу, але й для дрібних та середніх підприємців”
13:54
Євген ЖОВТЯК: “Президенту варто влаштувати прийом не тільки для великого бізнесу, але й для дрібних та середніх підприємців”
“4 липня Президент України вже втретє запрошує до себе на зустріч представників великого бізнесу для обговорення економічних питань та підписання меморандуму про співпрацю, однак ні разу не влаштовував прийому для представників середнього та «дрібного» бізнесу», - заявив представник Блоку «Рух-Українська правиця» від Української народної партії Євген ЖОВТЯК. За його словами, «українська держава не приділяє уваги «народному капіталізму», який є рушійною силою економік та базою розвинених демократій країн Західної Європи та США».

“Без консультацій з дрібними і середніми підприємцями Україні ніколи не вирішити проблеми безробіття, сплати податків, виходу економіки з «тіні»», - вважає ЖОВТЯК. Держава має бути зацікавлена в розвитку невеликого підприємництва, оскільки, «створюючи робочі місця, - «середняк» не лізе у кишеню до держави, готовий платити помірні податки та прияє здоровій конкуренції”, - підкреслив представник “Правиці”. Євген ЖОВТЯК не заперечує важливість започаткування діалогу між великим бізнесом та владою. Однак, за його словами, «увага Президента до малого та середнього бізнесу стала б прикладом для місцевих та центральних органів влади, пришвидшивши створення нормальних умов для його функціонування».

"Сьогодні фактично склалася ситуація, коли розпущена ВР представляла інтереси великого бізнесу. Судячи з виборчих настроїв і чергової зустрічі Президента з представниками великого бізнесу, ситуація навряд чи зміниться і в наступному складі парламенту", - зазначає Євген ЖОВТЯК. Він прогнозує, що і після дострокових виборів "законодавчий орган знов буде представляти інтереси крупного капіталу"

УНП

Категорія: Погляд | Переглядів: 1557 | Додав: Майшев | Рейтинг: 0.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024