Четвер, 28/Березня/2024, 15:15
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [321]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [717]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2007 » Серпень » 3 » Юрій КОСТЕНКО: «З’їзд УНП має дати остаточну відповідь, яким чином партія братиме участь у дострокових виборах 30 вересня»
Юрій КОСТЕНКО: «З’їзд УНП має дати остаточну відповідь, яким чином партія братиме участь у дострокових виборах 30 вересня»
12:20
«Третій етап IX з’їзду УНП має дати остаточну відповідь, яким чином партія братиме участь у дострокових виборах 30 вересня», - заявив голова Української народної партії Юрій КОСТЕНКО на брифінгу перед початком IX з’їзду УНП, який проходить сьогодні, 2 серпня, у Києві. Політик пояснив, що «в партії йдуть активні дискусії щодо подальших політичних перспектив однієї з найстаріших правих партій».
З одного боку, зазначив КОСТЕНКО, «в УНП розуміють, що демократичні сили, які є прибічниками європейського шляху розвитку України, мають перемогти на дострокових виборах, зібравши якнайбільшу кількість голосів».
Оскільки «Партія регіонів з їхніми політичними сателітами – тягнуть Україну назад, в обійми північного сусіди», для протидії силам реваншу «УНП змушена шукати політичних союзників в демократичному таборі, де є два серйозних гравці – Блок Юлії Тимошенко та «Народний союз «Наша Україна», - зазначив КОСТЕНКО. Утворення єдиного передвиборчого блоку з БЮТ «є неприйнятним для УНП, оскільки ця політична сила не визначилась між шляхом України в ЄС та поглибленням економічного та політичного співробітництва з Росією». В той же час, «НСНУ декларує прихильність до європейських традицій», зауважує голова УНП. «Ми з 2006 р. є прихильниками створення правої парламентської більшості, яка б забезпечила просування України до політичних та економічних стандартів країн ЄС». Наголосив КОСТЕНКО.
«Рішення щодо об’єднання в єдиний передвиборчий президентський блок з НСНУ та «Народною самообороною», прийняте керівними органами УНП, має розглянути з’їзд, - заявив КОСТЕНКО. – Водночас на з’їзді буде точитися дискусія щодо подальших перспектив партії».
Категорія: Заяви та звернення | Переглядів: 1628 | Додав: Майшев | Рейтинг: 0.0 |
Всього коментарів: 1
1 Melloney  
Hey, that's the gretseat! So with ll this brain power AWHFY?

Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024