П'ятница, 19/Квітня/2024, 22:18
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [721]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2007 » Серпень » 5 » Російська Федерація залишиться у Севастополі?
Російська Федерація залишиться у Севастополі?
16:13
Борис КОЖИН: «Будівництво житла для відставних моряків у Севастополі – ознака того, що Російська Федерація почала реалізовувати комплексну програму перебування свого Чорноморського флоту в Криму»
«Російський Чорноморський флот не збирається залишати територію України після 2017 року, це стало зрозуміло після того, як керівництво ВМФ Росії прийняло рішення не відправляти відставних моряків в Росію, а будувати житло для них в Севастополі», - заявив представник Української народної партії, перший командувач Військово-Морських Сил України, віце-адмірал Борис КОЖИН. Так він прокоментував заяву заступника командуючого Чорноморським флотом Росії В’ячеслава КІМА, в якій оприлюднено інформацію, що Російська федерація планує завершити будівництво будинків у Севастополі, квартири у яких будуть передані російським морякам.
«Керівництво Чорноморського флоту Росії пішло всупереч власній Раді Федерації, депутати якої рекомендували відставникам, які прибули на службу в Крим після 1998 року, надавати житло на території України», - зазначив віце-адмірал українського флоту. На його думку, будівництво нового житла для російських моряків у Севастополі – черговий крок для обґрунтування причин, чому Кремль буде вимагати пролонгації договору про оренду Росією військово-морської бази в Севастополі, мовляв – будинки побудували, інфраструктуру зробили, тому маємо всі права залишитися.
На думку Бориса КОЖИНА, "у самому факті будівництва житла для військовослужбовців немає нічого крамольного". Однак "небезпека криється в чинному українському законодавстві, згідно з яким російські військовослужбовці, прослуживши на території України понад 5 років, можуть отримати українське громадянство, а Україна в такий спосіб – обов'язок утримувати "чужих" пенсіонерів".
Виходом з ситуації Борис КОЖИН вважає ухвалення парламентом закону, згідно з яким би "військовослужбовці інших держав, що проходять службу на території України понад 5 років, не ставали громадянами України, а після закінчення терміну перебування на службі в Україні поверталися додому".

УНП

Категорія: Погляд | Переглядів: 1533 | Додав: Майшев | Рейтинг: 0.0 |
Всього коментарів: 1
1 Centro  
Do you have more great arictles like this one?

Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024