Вівторок, 23/Квітня/2024, 15:48
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [721]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2007 » Листопад » 3 » Роботу Чернігівської, Харківської, Кіровоградської, Київської, Черкаської та Полтавської обласних організацій УНП визнано найкращою
Роботу Чернігівської, Харківської, Кіровоградської, Київської, Черкаської та Полтавської обласних організацій УНП визнано найкращою
20:49
"Низьким" визнав результат блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Центральний Провід УНП, що відбувся 2 листопада у Києві. Серед причин такого результату названо "недостатнє залучення до роботи представників партій Правиці". Таке формулювання міститься в Ухвалі ЦП УНП, прийнятій за результатами звіту керівника Центрального виборчого штабу УНП, заступника голови партії Ярослава ДЖОДЖИКА.
"Протягом усієї кампанії представники практично всіх обласних організацій УНП інформували про те, що не залучалися до виборчої роботи штабами блоку, відтак значний організаційний потенціал Української народної партії у нинішній кампанії майже не був задіяний", - зазначив у виступі Ярослав ДЖОДЖИК. За його словами, "кампанія була побудована таким чином, що від виборця, фактично, приховувалося, що в мегаблоці були представлені партії Правиці, і це неминуче призвело до розпорошення правого електорального сегменту та перетікання цих голосів до "Свободи" та БЮТ".
"На базі співставного аналізу результатів НУ-НС 2007 року, а також результатів 2006 року блоків "Наша Україна" та – з необхідною кореляцією – інших партій-учасниць НУ-НС, що торік ішли окремо (УНП, Пора, Партія захисників вітчизни), нашими аналітиками було зроблено висновок щодо масштабу втрат блоку НУ-НС. Блок недобрав близько 3,8% голосів (був втрачений щонайменше кожен 5-й виборець, в абсолютних показниках – близько 800 тисяч голосів). Це дорівнювало б приблизно 18 депутатським місцям", - повідомив Ярослав ДЖОДЖИК.
Він повідомив, що такий аналіз будо зроблено для кожної області. Найбільших електоральних втрат блок НУ-НС зазнав в Івано-Франківській, Рівненській, Львівській областях.
Водночас, за підсумками аналізу результатів, найкращою була визнана робота Чернігівської, Харківської, Кіровоградської, Київської, Черкаської та Полтавської обласних організацій УНП.

Джерело: сайт УНП

Категорія: Аналітика | Переглядів: 1747 | Додав: Майшев | Рейтинг: 3.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024