Четвер, 25/Квітня/2024, 13:50
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [722]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2008 » Травень » 2 » Інтернет простір Чернігівщини поповнився ще одним порталом
Інтернет простір Чернігівщини поповнився ще одним порталом
18:17
Спілка проєвропейських організацій (Український Просвітницький Інститут Черняков С., Майшев О. та ГО "Євроклуб" Ткач Ю. )повідомляє про початок діяльності нового інформаційно-аналітичного освітнього порталу Res Publica („Спільна справа”).
Спілка проєвропейських організацій, створена в лютому 2008 року представляє свій перший інформаційний продукт – проект Res Publica, що є Інтернет порталом Спілки (www.res-publica.in.ua). Проект створено за підтримки ПП „Поліглот”.
Мета новоствореного порталу – просування ідей європейської та євроатлантичної інтеграції України, правова просвіта громадян, інформаційна підтримка діяльності шкільних євроклубів, інформаційна підтримка освітніх установ, зацікавлених у співпраці з проектом.
Мета проекту – не „гарячі” новини, а інформація, яку важко знайти на інших сайтах, портал має на меті працювати в освітньому інформаційному полі, доносячи корисну та виважену інформацію до всіх зацікавлених громадян та організацій.
Діяльність порталу не має географічних обмежень, але в першу чергу Спілка орієнтується на Чернігівський регіон та прилеглі до нього області. Разом з тим, на сайті будуть висвітлюватись новини освіти, євроклубівського руху, європейської та євроатлантичної інтеграції України, що безпосередньо стосуються всієї країни, а опосередковано – кожного з нас.
Проект Res Publica запрошує всіх до співпраці. Сторінки порталу відкриті для вашої інформації, яку там із задоволенням розмістять. Адже концепція сайту передбачає тісну співпрацю із НДО, освітнім установами, органами державної влади, окремими громадянами, яким не байдуже майбутнє України. На сторінках порталу є місце для дискусії – плюси та мінус євроінтеграції, проблеми освіти, права громадян та їх захист – перелік тем можете продовжити ви.
Заходьте на портал Res Publica - www.res-publica.in.ua, пишіть info@res-publica.in.ua, або телефонуйте +38063-4299657.
Категорія: Соціум | Переглядів: 1665 | Додав: george | Рейтинг: 0.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024