Четвер, 25/Квітня/2024, 21:47
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [722]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2008 » Жовтень » 4 » Ярослав ДЖОДЖИК: «Бюджет 2009 – перший тест на живучість відновленої коаліції»
Ярослав ДЖОДЖИК: «Бюджет 2009 – перший тест на живучість відновленої коаліції»
12:01
«Найважливіший тест на живучість відновленої демократичної коаліції має стати затвердження змін та доповнень до урядового бюджетного проекту на 2009 рік» - переконаний народний депутат України, член бюджетного комітету парламенту,заступник голови Української народної партії Ярослав ДЖОДЖИК. На його думку, демократична коаліція розпочне ефективну діяльність лише після того, як Юлії ТИМОШЕНКО врахує пропозиції Президента, Української народної партії, Нашої України до бюджетного проекту, перетворить його з її особистого проекту на справжній коаліційній бюджет.

«Найперше, у новому бюджеті має бути закладене фінансування збройних сил України, відповідно до державної програми розвитку, що складає не менше 2 % від ВВП, наразі воно складає менше 0,9 % від ВВП» - акцентує народний депутат. За його словами, необхідно терміново закласти в бюджеті кошти на виплату Російські Федерації боргу за спожитий газ, щоб ініціювати, відповідно до базових договорів щодо Чорноморського флоту, якнайшвидший перехід на ринкову орендну плату за оренду ЧФ РФ військово-морської бази в Севастополі.

«Ринкову ціну за оренду бази в Севастополі, можна закласти вже з 1 січня 2009 року, якщо Верховна Рада, з ініціативи нової коаліції, затвердить зареєстрований народними депутатами УНП проект Закону України «Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2008 рік та про внесення змін до деяких законодавчих актів України", що передбачає виплату Україною боргів Російській Федерації за енергоресурси у 2008 році – для переходу у 2009-му на ринкові умови оренди землі в Криму під бази для Чорноморського флоту РФ. Лише в такому випадку, борг за газ можна сплатити вже у 2008 році» - продовжує заступник голови Української народної партії.

«Найважливіше, щоб уряд відмовився від популістських методів формування бюджету, зробив його реальним, таким що дійсно сприяє зростанню економіки та доходів населення, а не спричиняє розвиток інфляції, що автоматично «з’їдає» всі підвищення соціальних виплат громадянам» - підсумував Ярослав ДЖОДЖИК.

Категорія: Погляд | Переглядів: 1290 | Додав: Майшев | Рейтинг: 0.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024