П'ятница, 26/Квітня/2024, 01:51
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [722]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2008 » Жовтень » 27 » Я. Джоджик: «Кризова» фракція прагне спровокувати Велику українську депресію»
Я. Джоджик: «Кризова» фракція прагне спровокувати Велику українську депресію»
12:36
«Антикризовий законопроект Кабінету Міністрів України може спричинити ще більш негативні наслідки для економіки України, оскільки провокує посилення податкового навантаження та зменшення соціальних виплат», – стверджує народний депутат України, заступник голови Української народної партії, член парламентського бюджетного Комітету Ярослав Джоджик. На його думку, показово, що «кризова» фракція Верховної Ради (БЮТ) прагне спровокувати Велику українську депресію, прийнявши урядовий законопроект, саме у день початку найбільшої економічної кризи нашого століття – Великої американської депресії. Нагадаємо, що 24 жовтня 1929 року відбувся крах на Уолл-стріт, обвальне падіння курсу акції на Нью-Йоркській фондовій біржі почалося в "чорний четвер", продовжилося в "чорний понеділок" 28 жовтня відразу після відкриття біржі і в "чорний вівторок" 29 жовтня. Повідомляє прес-служба Української народної партії

«Велика американська депресія була спровокована кризою перевиробництва. Ситуація в Україні ще гірша, адже на додачу до всіх теперішніх негативних тенденцій, уряд прагне збільшити податкове навантаження, спричинити збільшення цін на бензин. Такі урядові кроки не дають громадянам можливість розраховувати на власні сили, заробляючи гроші, а не на урізанні урядові соцвиплати», – прогнозує народний депутат України. За його словами, «у 1929 році в Америці були надлишки товарів та не було грошей, а в Україні – може не стати ані товарів, ані грошей».

«Таким чином, якщо не переможе здоровий глузд, 24 жовтня може увійти в аннали історії не лише, як початок американської великої депресії, але й Великого українського краху економіки», – зауважив заступник голови УНП Ярослав Джоджик.

Категорія: Погляд | Переглядів: 1298 | Додав: Майшев | Рейтинг: 0.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024