Середа, 24/Квітня/2024, 02:51
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [721]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2008 » Грудень » 18 » Українська народна партія хоче бути батогом парламентської коаліції
Українська народна партія хоче бути батогом парламентської коаліції
00:10
«Навколо позиції УНП та участі партії у коаліції багато домислів, які не відповідають дійсності», - заявив заступник голови Української Народної Партії, народний депутат України, член бюджетного комітету, Ярослав ДЖОДЖИК.
«Політичні сили повинні бути проукраїнськими, а не пропрем’єрськими чи пропрезидентськими, і саме проукраїнськими були дії УНП», - сказав член бюджетного комітету. «У своїй діяльності УНП керується тим, що навіть найкращий керівник робить помилки і може діяти неправильно, а завдання партій полягає в тому, щоб вчасно вказати на ці помилки і при потребі покарати, відправивши у відставку», - зазначив народний депутат. «УНП підтримала створення коаліції з метою створити своєрідний острівець стабільності у законодавчому органі, який дозволить працювати у нормальному, а не передвиборчому режимі, що є згубним в умовах кризи», - аргументує представник УНП. Крім того, за словами Ярослава ДЖОДЖИКА, створена коаліція, «позбавить вищих осіб держави і перш за все Прем’єр-міністра можливості виправдовувати відсутність реальних антикризових дій, паралічем законодавчого органу», - наголосив Ярослав ДЖОДЖИК, коментуючи свою позицію під час голосування фракції НУНС за коаліційну угоду.

«УНП буде своєрідним батогом коаліції, який не дасть їй діяти неправильно і заставлятиме виконувати взяті на себе зобов’язання», - підкреслив Ярослав ДЖОДЖИК. «Тепер, ані Прем’єр-міністр, ані Президент не можуть сказати, що парламент бездіяльний, створено всі умови для схвалення необхідних антикризових рішень, а отже настав час працювати», - переконує заступник голови УНП. За словами Ярослава ДЖОДЖИКА, «УНП готова до співпраці у рамках коаліції, проте одночасно контролюватиме дії уряду і цієї коаліції на предмет відповідності інтересам України». «Ми маємо свої конкретні напрацювання у антикризовій сфері, це і реальний механізм відновлення потенціалу будівельної галузі, і стимулювання внутрішнього ринку та виведення з кризи банківської системи, і сподіваємось, що ці пропозиції будуть підтримані колегами по коаліції», - сказав він. Разом з тим, народний депутат підкреслив, «що УНП буде жорстко реагувати на будь-які прояви неадекватної економічної політики з боку уряду, на порушення принципів партнерства та дії, що загрожують національній безпеці, ображають честь та гідність українців і порушують цінності, які сповідує партія». «Ми готові захищати пропоновані нами заходи з подолання кризи, євроатлантичну інтеграцію України, відновлення історичної справедливості», - зауважив політик.

Коментуючи можливі дії у таких ситуаціях з боку депутатської групи УНП, Ярослав ДЖОДЖИК сказав: «Якщо ми не знаходитимемо розуміння з боку інших членів коаліції, якщо порушуватимуться домовленості, якщо уряд буде діяти неадекватно, в шкоду інтересам України та українців, то депутати від УНП залишають за собою право вживати всіх необхідних дій». «УНП буде запобіжником від популізму та антиукраїнства нової коаліції та залишається незалежною політичною силою на проукраїнській позиції», - резюмував Ярослав ДЖОДЖИК.

Прес-служба УНП.

Категорія: Різне | Переглядів: 1499 | Додав: Майшев | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 2
2 Брязкало  
НЕ можливо не погодитись, адже факт річ уперта. Непрофесійні дії Уряду України безаперечні. Де Державний Бюджет України на 2009 рік? Де антикризові законопроекти, які потрібні були, що найменше пів року до цього часу? Вся ця заготівка робиться для узурпації влади однією особою це Прем’єр Міністром України, популіста і кризлвого менежера.

Борзна районна організація
Української Народної Партії


1 abc  
Добре, дуже добре.
Здається вустами Я. Джорджика почалася розмова про активну партійну позицію і орієнтацію УНП на інтереси України та українців.
Сподіваюся, це початок давно очікуваного пробудження партії.

Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024