Субота, 20/Квітня/2024, 10:37
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [721]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2009 » Січень » 26 » Борис КОЖИН: «СБУ має стати нарешті справжньою Службою безпеки України, а не українським філіалом ФСБ Росії - правонаступника КДБ СРСР»
Борис КОЖИН: «СБУ має стати нарешті справжньою Службою безпеки України, а не українським філіалом ФСБ Росії - правонаступника КДБ СРСР»
16:33
«СБУ має стати нарешті справжньою Службою безпеки України, а не українським філіалом ФСБ Росії - правонаступника КДБ СРСР», - заявив перший командувач Військово-морських сил України, віце-адмірал, представник Української народної партії Борис КОЖИН. На його думку, „в першу чергу українські спецслужби мають активніше боротися зі шпигунською діяльністю розвідки Чорноморського флоту Російської Федерації”. Так політик прокоментував повідомлення Служби безпеки про затримання офіцеру Чорноморського флоту з апаратурою для прослуховування телефонних розмов.

«На території Криму діє широко розгалужена мережа військової розвідки Російської Федерації, агенти ФСБ та російського ГРУ активно займаються як військовою розвідкою, так і політичними питаннями, спрямованими на підсилення антиукраїнських організацій та антиукраїнської істерії загалом», - підкреслив перший командувач ВМС України.

«Тому, СБУ та військова контррозвідка України має активніше боротися зі своїми російськими «колегами», адже, треба визнати, що сьогодні в Криму російські спецслужби відчувають себе як вдома, а в Кремлі володіють достовірною інформацією про те, що робиться у військових підрозділах України та у політичному житті півострова», - вважає віце-адмірал, представник УНП.

«Таких «офіцерів» ЧФ сьогодні в Криму «працює» не одна сотня, тому антишпигунські заходи українських спецслужб мають бути системними і не обмежуватися разовими успіхами. Адже, розміщення іноземної військової бази на території іншої держави, завжди супроводжується посиленою активністю спецслужб країни перебування, навіть якщо держави дружні», - підсумував Борис КОЖИН.

Категорія: Погляд | Переглядів: 1223 | Додав: Майшев | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 1
1 Инна DiNNa  
а как СБУ расшифровывается?

Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024