Четвер, 25/Квітня/2024, 23:10
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [722]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2009 » Липень » 27 » УНП провела пікет в аеропорту Бориспіль на підтримку створення в Україні єдиної Помісної православної церкви. ФОТО.
УНП провела пікет в аеропорту Бориспіль на підтримку створення в Україні єдиної Помісної православної церкви. ФОТО.
15:56
Вже на самому початку візиту в Україну Патріарха московського КИРИЛА Українська народна партія пікетувала його і його свиту в аеропорту Бориспіль. Учасники пікету нагадали прибічникам Патріарха московського КИРИЛА, що Україна – незалежна держава, а не канонічна територія РПЦ. Вони тримали гасла – „Україні – єдину Помісну православну церкву!”, „РПЦ! Служи Господу, а не Кремлю!”, „Україна – не Росія, ваше благородіє!”.

Участь у пікетуванні 27 липня 2009 року взяли понад 300 активістів Української народної партії з багатьох регіонів України, в тому числі 50 осіб з Чернігівщини. Нагадаємо що на теренах Чернігівщини саме УНП послідовно підтримує ідею Помісної православної церкви, яка не буде прислуговуватися політичним інтересам Кремля.
Учасники пікету вшанували пам‘ять трагічно загиблого Василя ЧЕРВОНІЯ, смерть якого московським телеканалом „Росія”, російськими політологами та священиками цинічно використовується для політико-церковних спекуляцій та інсинуацій. УНП розцінює такі дії як вкрай аморальні та такі, що не відповідають християнській етиці.

ДОВІДКОВО:
Напередодні візиту Патріарха московського КИРИЛА Українська народна партія закликала СБУ та МВС упередити можливі провокації антиукраїнських сил, спрямованих на дискредитацію своїх конфесійних опонентів та розпалювання конфліктів в українському суспільстві. За інформацією, яка надійшла до УНП неофіційним каналом, російська агентура та заїжджі „козачки-спецназівці”, перевдягнені у характерний одяг українських націоналістичних організацій, намагатимуться спровокувати зіткнення віруючих різних конфесій під час візиту КИРИЛА, а також очорнити політичні та громадські організації, що стоять на засадах національно-демократичного розвитку. „УНП закликає українську громаду не зважати на можливі провокаційні дії ворогів української державності”, - заявив народний депутат України, заступник голови Української народної партії Ярослав ДЖОДЖИК.

Ігор Левенок

Категорія: Анонси. Події | Переглядів: 1201 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 1
1 Володимир Брязкало  
Для ураїнців Воля над усе, помісна віра перш за все, а ми не хилимось й не гнемось у ріднім домі в Україні, і не дамо тебе ганьбить.

Борзнянська районна організація
Українська Народна Партія


Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024