П'ятница, 19/Квітня/2024, 10:01
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [721]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2010 » Травень » 25 » Чернігівці ознайомилися з досвідом виробництва екологічно чистої сільськогосподарської продукції
Чернігівці ознайомилися з досвідом виробництва екологічно чистої сільськогосподарської продукції
16:15
22 травня Українська народна партія провела семінар «Захищай українське: органічне землеробство шлях до здорової нації» на Полтавщині в с. Михайлики Шишацького району на базі ПП «Агроекологія».

Мета: популяризація в Україні досвіду ведення екологічно безпечного органічного землеробства і тваринництва. Учасники – голова УНП Юрій КОСТЕНКО, члени УНП та її прихильники, чия діяльність пов’язана з сільським господарством, керівники сільгосппідприємств та фермери з усіх куточків країни.

Одночасно з семінаром, для українських ЗМІ організовано прес-тур.

Від Чернігівщини взяли участь у заході заступник голови обласної організації УНП Сергій СОЛОМАХА та директор приватно-орендного сільськогосподарського підприємства «Колос» з Козелеччини Петро МАКАРЕНКО.

Серед доповідачів члени УНП: Герой України, Герой Соціалістичної Праці, почесний професор Полтавської державної аграрної академії, заслужений працівник сільського господарства України, співзасновник ПП «Агроекологія» Семен АНТОНЕЦЬ, заступник генерального директора Всеукраїнського державного науково-виробничого центру стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів Юрій ШИРКО, віце-президент української аграрної конфедерацій Наталя ПОГОЖЕВА.

Учасники заходу ознайомились з унікальною технологією вирощування врожаю без застосування гербіцидів, пестицидів, мінеральних добрив, із методами оздоровлення ґрунтів та ощадного використання землі, які вже протягом 30 років практикують на землях ПП „Агроекологія”, а також з досвідом формування високопродуктивного молочного стада без застосування хімічних добавок та стимуляторів росту виключно за рахунок збалансованого раціону і грамотного зооветеринарного контролю.

(Далі буде).

Прес-служба Чернігівської обласної організації УНП

На фото зліва направо: співзасновник ПП «Агроекологія» Семен АНТОНЕЦЬ та директор приватно-орендного сільськогосподарського підприємства «Колос» Петро МАКАРЕНКО.

На фото: заступник голови обласної організації УНП Сергій Соломаха біля французського трактора "Фендт", агретованого з бороною-культиватором шириною захвата сім метрів, що використовується у господарстві для примноження родючості грунту сидератами та органічними добривами.

Категорія: Анонси. Події | Переглядів: 1188 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024