Середа, 24/Квітня/2024, 14:54
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [722]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2014 » Грудень » 16 » Чернігівці шипують дерева, доки бездіє прокуратура
Чернігівці шипують дерева, доки бездіє прокуратура
11:14
Скрутний для країни час деякі місцеві ділки намагаються використати на власну користь. Користуючись непорозумінням в державі, місцеві забудовники вирішили нашвидкоруч знищити зелену зону, забудувавши заплаву Десни та Стрижень, що в майбутньому загрожує для міста екологічною катастрофою.

Тривалий час, з 2007 року екологи, прокуратура протестували проти рішень міськради, якими вона передала під забудову зелену зону - частини лісопарку Кордівка, але останнім тижнем на території близько пів-гектару робітниками "Укрсівербуду" в лісі були виставлені блоки під огорожу. Найближчим часом під час свят в планах забудовника мав бути знесений ліс і розчищена ділянка під забудову. Зважаючи на ці злочинні наміри спиляти дерева та бездіяльність місцевої влади, яка мала б зупинити забудову лісопарку (цільове призначення з "рекреаційної " на "під житлову забудову" було змінено з порушенням Земельного кодексу), жителі міста провели акцію з шипування дерев. Шипуванням дерев намагаються запобігти незаконним вирубкам.

Сценарій зі спиляння дерев в лісопарковій зоні вже починав реалізовуватись в 2008 році ДП "Укрсівербуд"- директор Вереша та в 2011 році тишком-нишком нищив "Житлобудсервіс" директор Пузан, на ділянці Кордівки 7,5 га, виділеної ТОВ "Єврокон-Полісся" ( ttp://newvv.net/politics/chernigov/209624.html )

Саме за такими сценаріями і схемами діяв Пузан при забудові набережної Стрижня

Костянтин СІРКО
Категорія: Громада та Влада | Переглядів: 1001 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 0.0 |
Всього коментарів: 1
1 Соломаха  
0
Автор помиляється. За стан екології в регіоні відповідальність несе Держава, а не місцеві влада, тобто її органи: Державна екологічна
інспекція (Л.Бурковський), Департамент екології та природних ресурсів ОДА (в.о. К. Тканко),  Чернігівська міжрайонна природоохоронна
прокуратура з нагляду за додержанням законів законів у природоохоронній сфері (А.Хряпа).

До речі, Чернігівська міжрайонна природоохоронна прокуратура з нагляду за додержанням законів законів у природоохоронній сфері з 5 грудня 2014 року ліквідується.

Тож будівельна мафія діє послідовно.

Нагадаю: з 18 травня 2013 року було без правонаступника (!) ліквідовано Державне управління охорони навколишнього середовища та утворено Департамент екології та природних ресурсів ОДА.

Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024