П'ятница, 19/Квітня/2024, 22:25
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [721]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2011 » Червень » 14 » Чернігівщина: голова райради незаконно покращив свій добробут за рахунок бюджету?
Чернігівщина: голова райради незаконно покращив свій добробут за рахунок бюджету?
19:27
Депутати Менської районної ради Чернігівської області звернулися з заявою до Прокурора Чернігівської області Сергія Мірошниченка, начальника УМВС в Чернігівській області Олександра Михайлика, начальника СБУ в Чернігівській області Валерія Кріпака. Копію документа також передано голові Чернігівської облдержадміністрації Володимиру Хоменку, голові Чернігівської обласної ради Анатолію Мельнику, голові обласної організації Партії регіонів Григорію Маньковському.
Причину такого звернення до перших осіб Чернігівщини депутати райради пояснили так:

«Згідно Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» ст.14,15, оплата праці голови та заступника ради встановлюється рішенням сесії. Дане питання розглядалося на першій сесії шостого скликання Менської районної ради 17 листопада 2010 року. Сесія прийняла рішення:
Розмір надбавки за високі досягнення в праці та розмір преміювання не може перевищувати таких же виплат по відповідній посаді працівника апарату райдержадміністрації та змінюється протягом року відповідно до зміни умов оплати праці аналогічної посади працівника райдержадміністрації.

В подальшому голова Менської районної ради без рішення сесії одноосібно, перевищуючи свої службові повноваження, примусив начальника загального відділу виконавчого апарату Менської районної ради Петрушенко I.A. змінити рішення сесії на свою користь.

Друге рішення: здійснювати преміювання у розмірі 50% (для голови) та 10% (для заступника) до посадового окладу в межах коштів, передбачених на преміювання, та економії на оплату праці.

Потім знову міняє рішення на інше: третє рішення: здійснювати преміювання у розмірі не менше 50% (для голови) та не менше 10% (для заступника) до посадового окладу в межах коштів, передбачених на преміювання, та економії на оплату праці».


Депутати вважають, що голова Менської районної ради Володимир Роговенко своїми діями, порушуючи Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», перевищив свої службові повноваження — незаконно привласнив бюджетні кошти. Вони просять правоохоронців, керівництво області дати діям голови райради правову оцінку.





Прес-служба Чернігівської обласної організації
Української народної партії
Категорія: Погляд | Переглядів: 1007 | Додав: unp | Рейтинг: 0.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024