Четвер, 28/Березня/2024, 12:35
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [321]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [716]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2015 » Грудень » 6 » Чернігівська міська рада: чому провалився "бліцкриг" Атрошенка?
Чернігівська міська рада: чому провалився "бліцкриг" Атрошенка?
07:52
Події 4 грудня 2015 року з легітимізацією новообораного чернігівського міського голови нардепа В.Атрошенка та депутатів VІІ демократичного скликання змушують вкотре замислитися над моральним обличчям української політики і політиків.

Судіть самі.

Адже новообраний чернігівський міський голова В.Атрошенкр чомусь зухвало відмовився від створення логічної стабільної демократично-патріотичної більшості у міській раді складі:

(Атрошенко + «БПП «Солідарність») + ВО «Батьківщина» + «Самопоміч» = 1 + 9 +7 +5 = 22

з певною вірогідністю залучення до цієї більшості депутатів, які пройшли за списками РПЛ (3 депутата) і «Демократичний альянс» (3).

Натомість В.Атрошенко одноосібного (декоративну посаду О.Хоніч до уваги брати не варто) намагався сформувати під одноразове голосування більшість з "Опоблоком" (Вовк-Шеремет-Живенко), "Самопоміччю", «Демократичним альянсом» деякими депутатами від РПЛ.

Однак, через несподіваний демарш І.Андрійченка під час незаконного оголошення головою ТВК 4 грудня В.Атрошенка міським головою цей "бліцкриг" провалився.

Тепер у нардепа ІV, VІ, VІІ скликань і новообраного чернігівського голови В.Атрошенка залишився невеликий вибір: або "мобізувати" залежних від влади депутатів-бюджетників від "Наш край" чи ВО "Батьківщина" замість трьох депутатів з "Демальянсу" , або повернутися до створення коаліції з Дубілем і Зубом, або утворити одіозний альянс з потужною і досвідченою старою командою Бистров-Віхров-Вовк-Шеремет-Соколов, а саме: (Атрошенко + «БПП «Солідарність») + "Наш край" + "Опоблок" = 1 + 9 + 12 + 3 = 25.

До речі, саме такий "тайожний" союз між Атрошенко-Кулічем було успішно утворено в обласній раді між командою БПП + АПУ та "Наш край" у складі Вдовенко-Мельничук-Дідур-Мельник.

Отже як будемо "жити по-новому" з молодою командою останнього І-го секретаря обкому КПУ Петра Шаповала на чолі з Атрошенко-Куліч-Вдовенко-Ломако-Білогура-Лєбедєв-Дорошок-Фесенко-Хоніч невдовзі дізнаємося.

Сергій Соломаха
Категорія: Погляд | Переглядів: 1044 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024