Середа, 24/Квітня/2024, 21:12
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [722]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2011 » Серпень » 25 » Чернігові з нагоди 20-річчя незалежності України розгорнули найбільший національний прапор. ФОТО, ВІДЕО.
Чернігові з нагоди 20-річчя незалежності України розгорнули найбільший національний прапор. ФОТО, ВІДЕО.
05:00
24 серпня 2011 р. біля Катерининської церкви та пам’ятного знаку «Борцям за волю та незалежність України» чернігівці відзначили 20-річчя незалежності України.
Захід розпочався урочистим молебнем за Україну. Його очолив єпископ Чернігівський і Ніжинський Іларіон у співслужінні чернігівського духовенства Української православної церкви Київського Патріархату.

Ведучий мітингу, голова Чернігівської обласної організації Української народної партії Володимир Ступак, наголосив, що цей урочистий захід організовано обласним громадським оргкомітетом з відзначення 20-річчя незалежності України та Чернігівським комітетом опору диктатурі. Він представив його учасників: Українська народна партія, Партія «Реформи і порядок», «Наша Україна», «За Україну», «Удар», Народний Рух України, Конгрес Українських націоналістів, ВО «Батьківщина», ВО «Свобода», громадські організації «Просвіта», «Зелений світ», Всеукраїнське об’єднання ветеранів, політичні та громадські діячі, депутати місцевих рад.

Ступак розповів про нове видання: довідник «Чернігівщина: 20 років незалежності України», який створено за рішенням обласного громадського оргкомітету з відзначення 20-річчя незалежності України.

На мітингу виступили Василь Чепурний, голова обласної організації «Просвіта» ім. Тараса Шевченка та Надія Галковська, відома поетеса, громадський діяч, педагог.

Головною подією святкування Дня народження країни стало розгортання найбільшого державного прапора України (45х30 метрів, загальна площа розгорнутого прапора – 1350 кв. м), який занесений до Книги рекордів України у вересні 2007 року.

Чернігівці розгорнули величезний прапор на пагорбі, біля Катерининської церкви. Він замайорів біля старовинної козацької церкви. Навколо залунало: «Слава Україні!, «Україна!» і всі разом натхненно заспівали: «Ще не вмерла Україна».

Люди з радістю обнімались, вітали одне одного зі святом.
Рідний прапор нас єднає!

Прес-служба Чернігівської обласної організації УНП








































Категорія: Соціум | Переглядів: 1061 | Додав: unp | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024