Субота, 20/Квітня/2024, 13:23
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [721]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2016 » Квітень » 21 » Львівські рухівці на відкритті туристичного сезону в Чернігові
Львівські рухівці на відкритті туристичного сезону в Чернігові
06:28
16 квітня 2016 року на запрошення Чернігівської обласної організації Народного руху України у Чернігів завітала делегація Львівської крайової організації НРУ. Цього дня у стародавньому місті відбулося відкриття туристичного сезону. Тож, львів’яни взяли участь в офіційних заходах.

Про актуальні проблеми та перспективи розвитку туристичної галузі говорили на засіданні круглого столу народні депутати, керівники обласної держадміністрації та міської ради, музейних закладів області та туристичних установ. Про співпрацю у галузі туризму розповіли і представники делегацій з інших країн, зокрема, Білорусії, Тунісу.

«Туристична галузь Чернігівщини має неабиякі можливості для розвитку. Вона має біля дев’яти тисяч пам’яток історії та культури», – відзначила заступник голови обласної державної адміністрації Наталія Романова. Але треба ще багато попрацювати, щоб ця галузь отримала позитивні результати. «За два роки російської агресії Україна втратила мільярди доларів. Потік туристів у нашу державу скоротився майже вдвічі», – таке дослідження на основі даних Нацбанку зробила народний депутат України Анна Романова.

У нараді взяли участь і представники львівської делегації НРУ. Голова крайової організації Руху Андрій Корнат розповів про свої враження від знайомства з величними архітектурними пам’ятками Чернігова. Керівник фракції Народного Руху України у Львівській міській раді I-го демократичного скликання Ігор Гавришкевич (колишній директор Національного історико-культурного музею-заповідника «Личаківський цвинтар») поділився досвідом популяризації унікального музейного об’єкту.

У рамках відкриття туристичного сезону відбулося фольклорне дійство на території Валу та біля Катерининської церкви. Бажаючі мали нагоду відвідати смачний козацький куліш і скуштувати різноманітні смаколики від найкращих ресторацій міста. Працювала також туристична виставка та ярмарок «Містечко майстрів», де був представлений туристичний та творчий потенціал Чернігова.











Прес-служба Чернігівської обласної організації НРУ
Категорія: Анонси. Події | Переглядів: 888 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 0.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024