Четвер, 28/Березня/2024, 20:23
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [321]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [717]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2012 » Жовтень » 28 » На Чернігівщині на виборчу дільницю не допустили представників УНП і КУН
На Чернігівщині на виборчу дільницю не допустили представників УНП і КУН
13:34
В селі Орлівка Куликівського району Чернігівської області за ініціативою голови дільничної комісії № 740407 Ніни Андріївни Бабич від партії «Реформи і порядок» та за підтримки Ніни Олександрівни Дяковської - секретаря комісії від Радикальної партії О.Ляшка та ще шести "регіоналів" в комісії були зухвало не допущені до роботи комісії в день голосування два члена комісії від УНП і КУН. І це не зважаючи на те, що в місцевій районній газеті напередодні було надруковано повідомлення ОВК №208 про включення їх до складу цієї комісії.
Не зреагували керівники ДВК №740407 навіть на письмове звернення щодо надання копії рішення про виключення представників УНП і КУН зі складу цієї комісії.


Причина такої поведінки цих порушників виборчого законодавства: не допустити досвідчених і чесних членів ДВК на виборчу дільницю щоб безперешкодно фальсифікувати результати волевиявлення виборців. Адже, наприклад, Віра Івашка багаторазово брала участь у виборах, в т . ч. як голова або секретар ДВК. А рухівець Олексій Івашко обирався в рідному селі від Української народної партії депутатом Куликівської райради у 2002 році, а його рідний брат Сергій - Орлівським сільським головою.

До речі, село Орлівка єдине в Куликівському районі в якому сільським головою у 2010 році було обрано не представника Партії регіонів. Не дивно, що районна влада на чолі з колись «помаранчовим» Олегом Шпаком, який очолює цей район ще з 2005 року, намагається вислужиться перед партією влади, тому навіть Орлівський сільський голова Микола Постол після обрання залишив КПУ і вступив у Партію регіонів і тепер виконує всі їх вказівки на цих виборах.

Чернігівська обласна організація Української народної партії вважає такі дії грубим порушення закону і намаганням сфальсифікувати результати волевиявлення виборців.

Прес-служба Чернігівської обласної організації УНП


P.S. Одним з зафіксованих порушень в с.Орлівці є голосування у переносні скриньки за місцем перебування виборців за участю тільки двох членів ДВК, а не трьома, як передбачено законодавством про вибори.
Категорія: Громада та Влада | Переглядів: 944 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 3.7 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024