Субота, 20/Квітня/2024, 11:43
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [721]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2014 » Серпень » 7 » Народний Рух України про заборону кпу і партії регіонів
Народний Рух України про заборону кпу і партії регіонів
14:17
Заборона кпу є актом хоч неймовірно спізнілим, але вкрай потрібним для України, яка прагне утвердити себе правовою, демократичною державою, що сповідує європейські цінності.

Наслідком заборони кпу має бути заборона комуністичної ідеології, як ідеології злочинної і антилюдяної.

Народний Рух України про це неодноразово заявляв і домагався ще від початку відновлення української незалежності та застерігав про негативні наслідки для України діяльності комуністів. Але прокомуністичне керівництво держави не тільки нехтувало рухівським застереженням, а і всіляко сприяло діяльності кпу.

Уся історія комуністичних партій, різних часів і різних держав завжди мала однакові наслідки – знищення людей. І це були масові вбивства усіх, хто не хотів сприймати комуністичну ідею.

Терор, репресії, вбивства, катування, голодомори, заслання – ось далеко не вичерпний перелік комуністичного інструментарію.

Не винятком із загального правила є діяльність комуністичної партії в незалежній Україні. Кпу практично з відновленням української незалежності почала відверто шкодити процесам її становлення. А після приходу у Кремлі до влади імперських сил, які поставили собі мету знищення України – як незалежної держави, кпу стала їх відвертим прислужником. Найяскравіше це проявилося у часи прямої агресії Росії проти України, коли комуністичні ватажки не тільки допомагали нищенню суверенітету і територіальної цілісності України, а й очолили цей процес.

Коріння комуністичної ідеології проросли і в інших політичних силах, які були утворені за сприяння комуністів і ними завжди підтримувалися. Перш за все це стосується такої злочинної політичної організації як партія регіонів, яка разом з кпу, на догоду Кремлю, прямо взяла курс на знищення не тільки української держави, а і Українського народу. Діяльність комуністичної партії регіонів супроводжувалася сотнями невинних жертв простих українських громадян.

Народний Рух України також вимагає від влади заборонити діяльність кпу та її сателітів: партію регіонів та інші політичні партії і громадські організації антиукраїнського спрямування, заборонити пропагувати комуністичну ідеології в Україні на рівні з нацистською. Ми вимагаємо заборонити усім, хто був членом кпу, партії регіонів та інших антиукраїнських політичних і громадських організацій балотуватися до представницьких органів влади, а також працювати в органах влади.

Народний Рух України вкотре застерігає, що не викорчовування комуністичного коріння з українського політичного поля, є небезпекою для існування української держави і знову приведе до масових жертв .

Ми, українці, прагнучи добра своєму народові і своїй державі, не маємо права допустити легітимного існування в Україні відверто ворожих до України політичних сил.

Слава Україні!

Заява Народного Руху УКраїни
Категорія: Заяви та звернення | Переглядів: 980 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 0.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024