Субота, 20/Квітня/2024, 11:34
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [721]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2015 » Лютий » 6 » НРУ засуджує акт вандалізму на Миколаївщині щодо меморіальної дошки В.Чорноволу
НРУ засуджує акт вандалізму на Миколаївщині щодо меморіальної дошки В.Чорноволу
18:47
У Снігурівці Миколаївської області невідомі розбили меморіальну дошку відомому українському політичному діячеві, лідерові Народного Руху України В'ячеславу Чорноволу, встановлену у день Соборності України, 22 січня.
Народний Рух України засуджує акт вандалізму на Миколаївщині та закликає правоохоронні органи адекватно зреагувати на цей жахливий інцидент. Лідер НРУ В.Куйбіда заявив, що візьме під особистий контроль хід розслідування даного інциденту. Снігурівський районний відділ міліції відкрив кримінальне провадження за фактом знищення меморіальної дошки на згадку про відомого громадського та політичного діяча В'ячеслава Чорновола.

Миколаївською обласною організацію НРУ, небайдужими рухівцями-патріотами та учасниками відкриття була виготовлена нова меморіальна дошка. Вона вже передана районній адміністрації для встановлення в Снігурівці.
Тепер вона стане ще ціннішою для снігурівців, які були на відкритті та для тих, хто не зміг взяти участі у цьому заході в День Соборності України. Тепер до неї прийдуть нові люди. Молодь й молодята після вінчання, батьки з діточками, бабусі з онуками. І нема сумніву, що ці діти й онуки розпитають старших про героя і самі стануть патріотами. І саме до них тепло і бадьорливо посміхається В'ячеслав Чорновіл. І саме тому так глузливо насміхається він з недругів, бо до ворогів його вони не доросли й ніколи не доростуть.

Провід Миколаївської крайової організації Народного Руху України у своїй заяві наголосив: «Жодним ворогам не під силу знищити Народний Рух України навіть убивствами його лідерів, бо цей РУХ є - НАРОДНИМ. Поки живе Рух, житиме й Народ, бо Рух і є самим життям».

Прес-служба НРУ


Переглядів: 895 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 0.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024