Субота, 20/Квітня/2024, 14:39
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [721]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2015 » Квітень » 16 » Розгон ЄвроМайдану: прокуратура подала апеляцію на ухвалу суду
Розгон ЄвроМайдану: прокуратура подала апеляцію на ухвалу суду
11:45
Прокуратурою Чернігівської області 14 квітня 2015 року внесено апеляційну скаргу на ухвалу від 08 квітня 2015 року судді Деснянського районного суду м. Чернігова Стебліни А.В. про повернення обвинувального акту щодо посадовця державної виконавчої служби, який підозрюється у незаконних діях відносно учасників чернігівського ЄвроМайдану. Про це повідомила прес- служба прокуратури.

Прокуратура вважає дане рішення про повернення обвинувального акту необґрунтованим. А саме, що названі судом підстави не є такими, що унеможливлюють призначення кримінального провадження до судового розгляду.

Як вже повідомлялося раніше, у кримінальному провадженні щодо протидії чернігівському ЄвроМайдану в лютому 2015 року повідомлено про підозру колишньому заступнику начальника Центрального відділу Державної виконавчої служби Чернігівського міського управління юстиції Рокачу А.В.

Досудовим розслідуванням встановлено, що він у якості керівника виконавчої групи організував, контролював та сприяв проведенню залученими до виконавчих дій працівниками комунального підприємства незаконного демонтажу та вивозу приватного майна мітингарів.

При цьому він достовірно знав, що судового рішення про знесення установлених у сквері ім. М. Попудренка малих архітектурних форм і звуковідтворюючої апаратури не приймалися та що виконання постанови Чернігівського окружного адміністративного суду від 23.11.13 р. повинно полягати лише в оголошенні учасникам мирного зібрання його резолютивної частини.

У відповідності до ч. 4 ст. 75 Закону України «Про виконавче провадження», державний виконавець під час виконання рішення про заборону вчиняти певні дії або про утримання від вчинення певних дій доводить до відома боржника резолютивну частину такого рішення, про що складає відповідний акт. Після складення акта виноситься постанова про закінчення виконавчого провадження.

Усього в кримінальних провадженнях щодо незаконної протидії мирним зібранням у м. Чернігові в 2013-2014 роках на даний час повідомлено про підозру трьом особам: Рокачу А.В., Вовку П.І. та Гребенюку Е.М.

Прес-служба Чернігівської обласної організації НРУ
Категорія: Європейська інтеграція | Переглядів: 944 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 0.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024