Четвер, 28/Березня/2024, 19:15
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [321]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [717]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2014 » Травень » 23 » РУХ закликає не підтримувати відвертих чи прихованих висуванців від антиукраїнських сил на виборах 25 травня
РУХ закликає не підтримувати відвертих чи прихованих висуванців від антиукраїнських сил на виборах 25 травня
11:43
Напередодні вибрів 25 травня 2014 року Народного Руху України звернувся до українських патріотів зі зверненням:

Шановні Українці!
З’явившись 25 років тому, Народний Рух України зорганізував українців на боротьбу за відновлення нашої державної незалежності. Після референдуму 1-го грудня 1991 року перед Україною відкрилася широка європейська перспектива. Але, на відміну від держав Балтії, які довірили свою долю національно-демократичним силам і, як наслідок, вже зараз є членами Євросоюзу, українці залишили при владі ментально залежну від Росії колишню советську бюрократію, нездатну провести необхідні політичні та соціально-економічні зміни.

Останні ж 4 роки, коли в Україні врядувала банда прямих ставлеників Москви, яка системно нищила українство і нашу національну державність, стали роками національного приниження й ганьби. Майдан, перервавши цей процес, відновив нашу Гідність. Але й післямайданівська влада не повністю усвідомила себе владою Українською і тому не діє рішучо з точки зору захисту національних інтересів.

Володіючи достатнім інтелектуальним потенціалом для того, щоб привести Україну до цивілізованого європейського життя, Рух, щоб уможливити українцям зрілий вибір, а не приречено вибирати між більшим і меншим злом, висунув для участі в позачергових виборах на пост Президента України свого кандидата – Голову Народного Руху України, відомого політика, ученого і державного діяча Василя Куйбіду, який двічі обирався міським головою Львова, тричі народним депутатом України, працював радником Президента України, міністром регіонального розвитку та будівництва України.

Але, спираючись лише на власні сили, Народний Рух України не зміг провести повноцінну виборчу кампанію. Та ми не робимо трагедії з того, що певна частина виборців, яка за інших обставин підтримала б кандидата від Руху, зараз, щоб обрати Президента України вже 25 травня, проголосує за більш рейтингового. Головне, щоб Ви, шановні співвітчизники, це робили з бажання кращого для України. Усіх, хто бореться за Україну, бажає їй добра і щастя, ми вважаємо потенційними Рухівцями, які, якщо не зараз, то потім віддадуть свої голоси за політичну силу, що відновила Українську державу.

Закликаємо вас, шановні патріоти України, не підтримувати відвертих чи прихованих висуванців від антиукраїнських сил, які викрили свою суть за панування окупаційної бандоолігархії, не піддаватися істерії та маніпуляціям. Пам’ятаймо, що нині на нас лежить відповідальність за майбутнє української нації і держави, яке значною мірою залежить від нашого голосу на виборах.

Народний Рух України вірить у мудрість і далекоглядність українського народу!

З нами Правда і Бог!

Слава Україні!
Категорія: Громада та Влада | Переглядів: 945 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 0.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024