Четвер, 28/Березня/2024, 19:10
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [321]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [717]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2009 » Жовтень » 30 » Володимир СТУПАК вважає, що «регіонали» називають нацистами всіх, хто не впав на коліна перед російським імперіалізмом
Володимир СТУПАК вважає, що «регіонали» називають нацистами всіх, хто не впав на коліна перед російським імперіалізмом
12:06
«Партія регіонів перейняла російську тактику називати нацистами всіх, хто не став на коліна перед російським імперіалізмом», - заявив член Правління Української народної партії Володимир СТУПАК.Так політик прокоментував реєстрацію в парламенті законопроекту депутатів – «регіоналів» ШЕНЦЕВА та ЦАРЬОВА «Про основи запобігання та протидії пропаганді нацизму і фашизму в Україні», де нацизм розшифровується, як пропаганда ідеології та ідей нацистської партії Німеччини і фашистської партії Італії, а також колабораціоністських організацій – ОУН, УПА, 14-ої гренадерської ваффен-дивізії СС «Галичина», батальйонів «Нахтігайль» та «Роланд», Київського куреню, Буковинського куреню, 29-ої гренадерської ваффен-дивізії СС «РОНА».

Від імені УНП СТУПАК закликав «ветеранів УПА і ОУН подати цивільний позов до суду у зв’язку з поширенням неправдивої інформації ШЕНЦЕВИМ та ЦАРЬОВИМ, які образили честь і гідність ветеранів визвольних змагань». «Називаючи колабораціоністами осіб і організації, що співробітничали з нацистами на окупованих територіях, автори законопроекту жодним словом не згадали про збройні сили СРСР, які активно співпрацювали з Вермахтом на території окупованої Польщі, а також про РОА Власова, яка була чи не найбільшим колабораціоністським утворенням», - вважає політик.
За його словами, «розробники законопроекту не знають не лише історію, а й міжнародне право». Так, «рішенням Нюрнберзького процесу вже давно публічно названо і нацистів, і колабораціоністів, - ні ОУН, ні УПА серед них немає», - наголошує СТУПАК.

Водночас, «Партія регіонів цим законопроектом стверджує, що в її лавах перебувають нащадки колабораціоністів, більше того, - що вони пропагують нацизм», - констатує представник УНП. СТУПАК нагадав, що «голова Тернопільської організації Партії регіонів Орест МУЦ досі пишається, що його родичі воювали в УПА, і, неодноразово, будучи в парламенті, заявляв, що підтримуватиме реабілітацію УПА».

Категорія: Заяви та звернення | Переглядів: 1091 | Додав: levenok | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024