Вівторок, 23/Квітня/2024, 10:20
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [721]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2010 » Січень » 13 » У Чернігові до фальсифікацій виборів готові...
У Чернігові до фальсифікацій виборів готові...
15:18
Передумови до фальсифікацій результатів президентських виборів в Чернігові – очевидні й можуть сягнути масштабів 2004 року, - заявив на прес-конференції заступник голови Чернігівської обласної організації Української народної партії та довірена особа кандидата в Президенти України Юрія КОСТЕНКА Сергій СОЛОМАХА.
Він оприлюднив факти, які свідчать про підготовку до можливих порушень законодавства виборчою комісією ТВО №208. Звернутися до преси довірену особу КОСТЕНКА змусили кілька факторів: повний «ігнор» зауважень про порушення з боку окружкому, судів та прокуратури.
СОЛОМАХА стверджує, що «окружну комісію узурпували представники ЯНУКОВИЧА та його «технічних» кандидатів». За його словами, «існує висока ймовірність використання голосів виборців, які продали свій голос, або осіб, котрі систематично не беруть участі в голосуваннях». СОЛОМАХА зазначив, що «підтасовка бюлетенів може також мати місце під час масового, безконтрольного голосування за межами приміщень виборчих дільниць, яке здійснюватиметься за допомогою спеціальних «трійок». На його думку, «саме цим пояснюється той факт, що виборцям міста роздали запрошення на голосування для «хворих». СОЛОМАХА також стверджує, що «останні зміни виборчого законодавства, ініційовані БЮТ і Партією регіонів, дозволяють фальсифікувати результати виборів під час підрахунку голосів, вилучаючи зі складу виборчих комісій «незручних» членів». «Відбуватиметься також підробка підсумків голосування під час передачі даних до ЦВК з протоколів дільничних комісій», - стверджує член УНП. На його думку, «це відбуватиметься за допомогою програмно-технічного комплексу інформаційно-аналітичної системи «Вибори Президента в Україні».
Категорія: Злочинність | Переглядів: 1442 | Додав: levenok | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024