П'ятница, 29/Березня/2024, 14:40
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [321]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [717]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2011 » Січень » 22 » Участь чернігівської делегації УНП у відзначенні Дня соборності у Києві. Фоторепортаж
Участь чернігівської делегації УНП у відзначенні Дня соборності у Києві. Фоторепортаж
21:51
22 січня у Києві зібралися біля Українського дому (Європейська пл.) понад тисячу осіб аби відзначити День соборності України. Серед присутніх були члени Української Народної Партії, Нашої України, КУНу та інших патріотичних сил.
В урочистостях взяла участь чисельна делегація Чернігівської обласної організації УНП на чолі з Володимиром Ступаком. Разом з нею були делегації з партії «Реформи і порядок» і Конгресу українських націоналістів.

«Україна ніколи не зможе стати ні полтавською, ні донецькою, ні львівською. Україна повинна бути – українською», – наголосив у своєму виступі голова УНП Юрій Костенко. Він переконаний, що «саме політика формування єдиного національного інтересу в Україні дозволить реалізувати український національний потенціал». На мітингу також виступили народні депутати України від УНП Олександр Клименко та Іван Заєць, заступник голови УНП Володимир Шовкошитний, представники КУНу та інші.

Учасники акції розгорнули найбільший у світі державний прапор України і пронесли його Хрещатиком, а потім колона патріотів піднялася до пам’ятника Тарасові Шевченку, де квітами вшанувала пам'ять Великого Кобзаря. Також поклали квіти до пам’ятника першому президенту України Михайлу Грушевському.
Далі представники УНП приєдналися до спільного молебну за Україну на Софіївській площі.

Довідково.
Рекорд із виготовлення найбільшого в світі державного прапору України розмірами 30х45м. – встановлено в 2007 році Донецькою обласною молодіжною громадською організацією «Спілка творчої молоді Донбасу» за підтримки народного депутата України, голови Донецької обласної організації Української Народної Партії Олександра Клименка. Прапор виготовлено з 10 синіх та 10 жовтих тканинних смуг довжиною по 45 метрів кожна. Пошила прапор, на замовлення творчої молоді, донеччанка, пенсіонерка, шахтарська удова, Марія Бєляткова – за 3 дні, на старенькій механічній машинці, в маленькій двокімнатній квартирі.

Прес-служба УНП

Категорія: Анонси. Події | Переглядів: 963 | Додав: unp | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024