Четвер, 28/Березня/2024, 15:17
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [321]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [717]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2010 » Грудень » 22 » Українська народна партія вимагає переписати "бюджет виживання"
Українська народна партія вимагає переписати "бюджет виживання"
21:07
Українська народна партія вважає неприйнятним ухвалення Держбюджету-2011 у теперішньому вигляді. Про це йдеться у заяві Центрального проводу партії від 18 грудня ц.р.
«Українська народна партія вважає проект Державного бюджету на 2011 рік бюджетом не розвитку, а виживання і попереджає, що у ньому закладено подальше зубожіння населення, передумови для поглиблення корупції», – йдеться у заяві керівного органу УНП.

Зокрема, УНП звертає увагу, що у проекті бюджету-2011 «жодним чином не обмежена закупівля товарів іноземного виробництва, відсутні програми розвитку транспортного, транзитного потенціалу, сільського господарства, туристичної індустрії, а зростання мінімальної зарплати та прожиткового мінімуму закладені нижче рівня інфляції, водночас зростають витрати на утримання державного апарату».

Партійці зауважили, що «схвально ставляться до бажання скоротити дефіцит державного бюджету», проте єдину можливістю для цього бачать у «встановленні суворого контролю за витратами».

В Українській народній партії переконані, що реальними кроками до стимулювання росту економіки стало б оприлюднення інформації про всі витрати бюджету, більші за 5 тис. грн.; припинення практики «конкурсів» з одним учасником; надання перевагу українським виробникам при закупівлі товарів, робіт та послуг за державні кошти; резервування не менш 10% коштів державного та місцевих бюджетів для закупівлі послуг у секторі малого та середнього бізнесу; збільшення підтримки програм розвитку української мови та книги, мікрокредитування малого і середнього бізнесу, енергоефективності та енергоощадності за рахунок збереження на попередньому рівні фінансування Державного управління справами, органів Генеральної прокуратури, МВС. Також партійці зауважили приведення мінімальних зарплат і пенсій у відповідність з реальним індексом інфляції.

Тож УНП «вимагає суттєвого доопрацювання з урахуванням вищевикладених пропозицій». «УНП переконана, що лише у такий спосіб можна вберегти країну від нових кризових потрясінь, зберегти можливість для малозабезпечених вижити та дати поштовх розвитку української економіки», – наголошується у заяві Центрального проводу УНП.

Категорія: Аналітика | Переглядів: 1105 | Додав: unp | Рейтинг: 0.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024