Середа, 24/Квітня/2024, 19:17
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [722]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2010 » Квітень » 29 » УНП і мешканці Чернігова біля міської ради протестували проти спорудження 8-поверхового будинку в історичній частині Чернігова
УНП і мешканці Чернігова біля міської ради протестували проти спорудження 8-поверхового будинку в історичній частині Чернігова
18:57
29 квітня під стінами міської ради зібралися мешканці Чернігова спільно з активістами міської організації Української народної партії. Вони протестували проти незаконної спорудження 8-поверхового будинку в історичній частині міста.
Як відомо, 14 квітня в Чернігові на подвір'ї будинку по просп. Миру, 17 розпочаті земельні роботи. Дана територія відповідно до Генерального розвитку Національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній» відноситься до першої охоронної зони. Тут встановлені висотні обмеження щодо нового будівництва – не вище 15 метрів. Згідно «Детального плану території центральної частини м. Чернігова» в першій зоні також встановлені висотні обмеження для нового будівництва – до 5 поверхів.
В порушення вищезгаданих документів на подвір'ї будинку по просп. Миру, 17 планується спорудити 8-поверховий будинок із підземною автостоянкою. Загальна висота споруди з врахуванням кутової башні складе понад 30 метрів.

«Висотка» розміститься на відстані 15 метрів від існуючого будинку. Таким чином, його мешканці отримають між будинками своєрідний тунель. Крім того, буде знищено і дитячий майданчик.

Обурені беззаконням жителі, яким вже немає де сушити білизну, вивісили її напроти головного входу міської ради. Маленький хлопчик – син одного з мешканців постраждалого будинку щиро мовив: «Дядя Соколов поверни мені дитячий майданчик». Ще ведуться підготовчі роботи на будівництві , але вже створені нестерпні умови проживання.

Чернігівська міська організація УНП вимагає скасувати дозвіл на будівництво 8-поверхового будинку в історичній частині міста Чернігова. Вона пропонує розглянути питання коригування проекту із спорудженням на даній території 4-поверхового будинку та збереженням дитячого майданчика. Виборці звернулися з листом до Чернігівського міського голови Олександра Соколова.

На сесії міської ради депутати, голова Чернігівської обласної організації УНП Володимир Ступак і В’ячеслав Лебідь з фракції БЮТ, звернулися з депутатським запитом про незаконність цього будівництва. Чернігівський міський голова Олександр Соколов дав відповідне доручення головному архітектору міста.

Прес-служба Чернігівської міської організації
Української народної партії
Категорія: Громада та Влада | Переглядів: 1213 | Додав: unp | Рейтинг: 0.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024