П'ятница, 19/Квітня/2024, 21:38
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [721]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2010 » Травень » 17 » УНП категорично засуджує будь-які прояви ксенофобії у Чернігові
УНП категорично засуджує будь-які прояви ксенофобії у Чернігові
18:12
У неділю, 16 травня 2010 р. в День відзначення пам’яті жертв політичних репресій в Україні, у Чернігові на одному з пам’ятників Леніну хтось фарбою зробив написи, де у викривальному тоні вказана його приналежність до одного із народів світу.
Щоб будь-який перехожий був впевнений, що це справа «українських націоналістів», на постаменті збоку намальовано стилізований тризуб.

Чернігівська обласна організація Української народної партії категорично заперечує теорію і практику робити будь яку особу винною за національною ознакою. Теж стосується й релігійної, етнічної ознаки тощо. Це злочин проти людських і Божих законів. Світове співтовариство, українське суспільство вже давно оцінило такі дії як геноцид. Україна пам’ятає Голодомори 1921-1923 рр., 1932-1933 рр., 1946-1947 рр., масові депортації українців, кримських татар в Україні, інші злочини комуністичного тоталітаризму, нацистський терор під час Другої світової війни тощо. Ціна досвіду вимірюється мільйонами й мільйонами жертв.

Бути справжнім українським націоналістом-патріотом: любити й захищати свою Батьківщину, водночас з повагою, за рівноправним принципом ставитися до всіх інших народів. Немає поганих народів, є конкретні люди, які здійснили злочини. І серед тих, хто зробив найтяжчі злочини проти людства і людяності, чільне місце посідає Владімір Ульянов-Ленін. Він - засновник одного з найжахливіших тоталітарних режимів, ідеолог і організатор системного знищення та уярмлення народів. Прийде час і всі пам’ятники вождям кровожерливого більшовицького режиму будуть зліквідовані.

УНП категорично засуджує як будь-які прояви ксенофобії у Чернігові, так і виступає проти існування пам’ятників особам з комуністичного минулого, які здійснили злочини проти Українського народу.

Прес-служба Чернігівської обласної організації Української народної партії

Категорія: Заяви та звернення | Переглядів: 1025 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024