Четвер, 28/Березня/2024, 18:29
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [321]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [717]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2010 » Вересень » 15 » УНП: треба поховати вибори по-сталінськи
УНП: треба поховати вибори по-сталінськи
16:38
З Міжнародним днем демократії привітав від імені Чернігівської обласної організації Української народної партії Сергій Соломаха учасників експертного обговорення на тему «Особливості чернігівської передвиборчої кампанії».

Цей захід проведено 15 серпня 2010 року в Чернігові у Експертному клубі «Чиста політика». На обговоренні виступили представники місцевих політичних сил, які висловилися про особливості передвиборчої кампанії у Чернігові та готовність політичних сил до них. Були названі можливі кандидати від цих сил на посаду чернігівського міського голови та перші «п’ятірки» їх партійних списків.

Щодо кандидатур на посаду міського голови, то С.Соломаха зауважив, що не варто заплутувати чернігівців і повторювати «клоунаду» з 45 кандидатами, яку було влаштовано останніх позачергових виборах міського голови у листопаді 2006 року. На його думку, для успішного розвитку міста Чернігова його голова мусить бути компромісною фігурою для різних політичних і захищати інтереси усієї міської громади.

УНП є ідеологічною партією. Її потенційно підтримує в Чернігові тільки 10-20 відсотків виборців. На цих виборах, повідомив заступник голови обласної організації, УНП не планує висувати свого партійного кандидата на посаду міського голови, а зосередиться на виборах депутатів до міської і районних у місті рад. Партійний список до міської ради очолить депутат міської ради останнього скликання, голова обласної організації УНП Володимир Ступак.

С. Соломаха привернув увагу до символічності сьогоднішньої дати – дня формування нового складу обласної, районних, міських територіальних виборчих комісій, від яких найбільше залежить чи будуть результати голосування наших співвітчизників об’єктивними.

Він наголосив на необхідності поховати практику сталінських методів проведення виборів: головне не як голосують виборці, а хто і як підраховує їх голоси. 20-річний досвід виборів і фальсифікацій на них волевиявлення виборців довів, що це – шлях у нікуди. У кінцевому рахунку фальсифікатори раз за разом залишаються банкрутами під прокльони суспільства.

Прес-служба Чернігівської обласної організації Української народної партії
Категорія: Заяви та звернення | Переглядів: 1009 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024