Четвер, 28/Березня/2024, 23:44
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [321]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [717]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2010 » Травень » 28 » УНП захищатиме чернігівців з постраждалих будинків на проспекті Миру всіма законними методами
УНП захищатиме чернігівців з постраждалих будинків на проспекті Миру всіма законними методами
11:13
17 травня 2010 року відповідно рішення Чернігівського міського виконавчого комітету міськради призупинено будівництво багатоповерхового житлового будинку по проспекту Миру, 17-а.
Управлінню архітектури та містобудування міської ради доручено внести зміни в архітектурно-планувальне завдання для коригування проектно-кошторисної документації вище зазначеного об’єкта з метою приведення у відповідність до містобудівної документації. Таким чином, влада спробувала зупинити конфлікт між забудовниками та чернігівцями.

До того ж, рішенням міськвиконкому замовнику з будівництва житлового будинку – будівельній компанії «Ріел Кепітал Інвест», – передбачено провести зустріч з представниками мешканців прилеглих житлових будинків щодо вжитих заходів для зняття спірних питань між забудовником та мешканцями, доручено й замовити обстеження конструкцій прилеглих житлових будинків та надання висновків.

Проте, вже 26 травня, замість примирення, до керівників ініціативної групи мешканців будинку по просп. Миру, 17 прийшли правоохоронні органи для здійснення слідчих дій. Тобто, представники будівельної компанії вирішили помститися чернігівцям і погрожують відкриттям кримінальної справи за організацію акції по знищенні огорожі на будівельному майданчику. Хоча, міськвиконком у згаданій постанові вказує на численні порушення під час підготовки документації на будівництво житлового будинку.

Чернігівська міська організація Української народної партії категорично засуджує спробу керівників будівельної компанії залякати громадян, переважно пенсіонерів, щоб мешканці змирилися з брутальним порушенням їхніх прав, намаганням ігнорувати чинне законодавство.

УНП заявляє, що захищатиме мешканців Чернігова з постраждалих будинків на проспекті Миру всіма законними методами та вживатиме заходів для контролю за виконанням вище згаданого рішення міськвиконкому.



Прес-служба Чернігівської міської організації
Української народної партії

ДОКУМЕНТ

Текст рішення Чернігівського міськвиконкому від 17 травня 2010 року

Витяг із протоколу №5
засідання виконавчого комітету
міської ради

м. Чернігів, 17 травня 2010 року

19. СЛУХАЛИ:

Про будівництво

Доповідала: Павлінська Л.В.

Виступили: Сердюк О.В., Білоусов О.О., Сенькович М.О., Мітенков В.О., Устименко І.Я., Ступак В.Ф., Солдатов В.В., Лебідь В.В., Літвінов М.І., Соколов О.В.

ВИРІШИЛИ:

1. (Рішення №109 додається)

2. Підготувати протокольне доручення виконавчого комітету Чернігівської міської ради:

1. Комунальному підприємству «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» Чернігівської міської ради (Федорець І.В.) призупинити дію дозволу на виконання земляних та інших робіт, пов’язаних з порушенням благоустрою по проспекту Миру 17-а згідно з виданим комунальним підприємством ордером від 17 квітня 2010 року № 52.

2. Управлінню земельних ресурсів міської ради (Титаренко Ю.В.) провести перевірку землевпорядної документації для будівництва багатоповерхового житлового будинку по проспекту Миру, 17-а.

3. Управлінню архітектури та містобудування міської ради (Павлінська Л.В.)

- внести зміни в архітектурно-планувальне завдання для коригування проектно-кошторисної документації зазначеного вище об’єкта з метою приведення у відповідність до містобудівної документації;

- повідомити інспекцію державного архітектурно-будівельного контролю в Чернігівській області про прийняте рішення виконавчого комітету міської ради щодо коригування проектної документації для будівництва багатоповерхового житлового будинку по проспекту Миру, 17-а. та призупинення робіт.

4. Замовнику з будівництва багатоповерхового житлового будинку по проспекту Миру, 17-а, товариству з обмеженою відповідальністю «РІЕЛ КЕПІТАЛ ІНВЕСТ» (Мітенков В.О.):

- вжити заходів для безпеки проживання мешканців прилеглих житлових будинків, а саме: встановити огорожу та забезпечити цілодобову охорону об’єкта будівництва;

- забезпечити термінове коригування проектно-кошторисної документації з метою приведення у відповідність до містобудівної документації;

- замовити в Чернігівській філії державного науково-дослідного та проектно-вишукувального інституту «Чернігівцивільпроектреконструкція» проведення обстеження конструкції прилеглих житлових будинків та надати висновки.

- провести зустріч з представниками мешканців прилеглих житлових будинків щодо вжитих заходів для зняття спірних питань між забудовником та мешканцями;

5. Про виконання інформувати виконавчий комітет міської ради до 31 травня 2010 року.

6. Контроль за виконанням доручення покласти на заступника міського голови Сердюка О.В.

Міський голова О.В.Соколов
Заступник міського голови – керуючий справами виконкому С.Г.Віхров

Категорія: Заяви та звернення | Переглядів: 994 | Додав: unp | Рейтинг: 0.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024