П'ятница, 29/Березня/2024, 01:45
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [321]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [717]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2012 » Жовтень » 6 » Валерій Рябченко: «Мера Чернігова – регіонала Соколова треба відправити у відставку достроково»
Валерій Рябченко: «Мера Чернігова – регіонала Соколова треба відправити у відставку достроково»
02:00
У місті Чернігові, в приміщенні медіа-центру «Пряма мова», пройшов круглий стіл під гаслом «Громада вимагає: мера у відставку!».
У засіданні круглого столу взяли участь народний депутат, депутати міської та районних у місті Чернігові рад, представники політичних партій, громадські діячі та мешканці міста.

Учасники обговорили питання потреби впливу громади на владу, проблеми забудови міста Чернігова, соціального забезпечення, екологічного стану «зелених зон», розвитку туризму та самоврядування та стану бюджету міста.

Кандидат в народні депутати від Конгресу Українських Націоналістів по 206 мажоритарному округу, голова Чернігівської обласної організації КУН Валерій Рябченко нагадав присутнім про те, що чинний міський голова Чернігова Олександр Соколов був обраний на цю посаду за умов низької явки виборців, і отримав підтримку всього 14 відсотків голосів мешканців Чернігова.

«Тільки завдяки недосконалому виборчому законодавству він обійняв посаду мера, – зазначив Валерій Рябченко. – Не може людина очолювати місто з такою підтримкою, як і не може бути мером міста член Партії регіонів, він повинен бути позапартійним».

Конгресівець наголосив, що Чернігів з кожним роком за рівнем життя опускається все нижче, в порівнянні з іншими містами України, тому громаді не варто чекати наступних місцевих виборів і відправити Олександра Соколова у відставку вже зараз.

Наприкінці зустрічі учасники круглого столу обговорили прийняття резолюції, та ухвалили рішення винести на обговорення широкого загалу мешканців міста питання усунення з посади мера міста члена Партії регіонів Олександра Соколова.



Чернігівська прес-служба партії «Наша Україна»


Довідково:

Рябченко Валерій Миколайович народився 6 травня 1972 року в місті Чернігові, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізична особа – підприємець, член політичної партії Конгрес Українських Націоналістів, проживає в місті Чернігові, судимість відсутня, суб’єкт висування – політична партія Конгрес Українських Націоналістів.

За даними ЦВК
Категорія: Погляд | Переглядів: 1043 | Додав: unp | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024