П'ятница, 29/Березня/2024, 08:53
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [321]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [717]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2012 » Вересень » 3 » Відключення ТВі на Чернігівщині: ще один крок до узурпації влади
Відключення ТВі на Чернігівщині: ще один крок до узурпації влади
10:33
За повідомленнями у ЗМІ та неофіційними підтвердженнями з боку посадовців, які не бажають «засвітитися», за наказом вищих посадових осіб від Партії регіонів та їхніх сателітів відбулося відключення телеканалу ТВі від кабельних мереж у містах обласного значення Прилуки, Ніжин та в обласному центрі – місті Чернігів.
Неофіційні джерела повідомили, що це один із планових кроків у підготовці перемоги сучасних можновладців – Партії регіонів та їхніх сателітів на парламентських виборах. Відключення проводиться на території всієї України зі сходу на захід, із півдня до півночі. І це тільки одна із складових ліквідації «чужих» ЗМІ. Інформатори попередили, що реалізується план прикриття монополізації інформаційного простору країни, а всі заяви і дії влади, які нібито намагатимуться захистити свободу інформації та слова є «розведенням кошенят».

Неофіційні джерела також підкреслили, що посадовців в областях, які виступатимуть на захист законності у цьому питанні, репресують під прикриттям вигаданих причин. Досвід є.

«Наша Україна» на Чернігівщині засуджує таку політику влади – Партії регіонів із сателітами, як брутальне порушення Конституції України та чинного законодавства, фундаментальних засад демократії, чергового кроку на шляху до узурпації влади в країні.

«Наша Україна» нагадує, що за час діяльності Президента Віктора Ющенка(2005—2010) громадяни, а передусім засоби масової інформації, вже відчули на собі почуття реальної свободи, справжньої демократії, у тому числі й свободи інформації та слова. Нинішні ідеологи та узурпатори влади, які проводять політику «зачистки» інформаційного простору, вільготно себе почували в опозиції у часи президентства Ющенка, їхні телеканали і газети ніхто не прикривав, тобто користувалися усіма демократичними свободами.

Чернігівські представники партії «Наша Україна» попереджають, що повернутися до ганебної цензурі зразка 2004 року партії влади вже не вдасться, а винні рано чи пізно відповідатимуть перед українським народом і законом за свої дії.


Чернігівська прес-служба партії «Наша Україна»
Категорія: Заяви та звернення | Переглядів: 1021 | Додав: unp | Рейтинг: 0.0 |
Всього коментарів: 1
1 Brysen  
This post has helped me think tihgns through

Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024