Середа, 24/Квітня/2024, 19:40
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [722]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2015 » Червень » 11 » Вовк подався у біга?
Вовк подався у біга?
20:39
11 червня 2015 року начальником юридичного відділу Чернігівської міської ради Павлом Вовком та його адвокатом було через їх не прибуття до Деснянського районного суду міста Чернігова було зірвано підготовче судове засідання за фактом вчинення ним кримінальних правопорушень, передбачених ст. ст. 340, 364 ч. 1 КК України відносно учасників чернігівського ЄвроМайдану (кримінальна справа № 42015270000000087).
Крім того, Павло Вовк, за словами старшого прокурора Пилипенка А.А., не тільки ігнорує суд, але ще й уникає отримання обвинувачувального акту. У зв'язку з цим прокурор звернувся до суду з пропозицією відповідно до ст. 323 Кримінального процесуального кодексу України постановити ухвалу про привід обвинуваченого та/або ухвалу про накладення на нього грошового стягнення. Однак суддя Стебліна А.В. не пристав на цю пропозицію.

Нагадаємо, що Павло Вовк саме готував позов до адміністративного суду на підставі якого було 25 листопада 2015 року брутально знесено намет та знищено майно учасників акції на підтримку європейського виброру України.
Такі дії Павло Вовка свідчать про те, що він є ключовою фігурою у судових процесах щодо розгону чернгівського ЄвроМайдану, яка може вказати на справжніх замовників цього злочину.

Свою думку з цього приводу висловив один з потерпілих громадський активіст Володимир Сергеєнко: "Щоб Вовк розумів, що скільки він не буде бігати як заяць все рівно його це (правосуддя) настигне".
Водночас інша потерпіла Світлана Жимолостнова вважає, що Павло Вовк повинен знаходитися в "клітці", тому що він дуже небезпечний для нашої держави і мешканців Чернігова.



Одже підготовче засідання за фактом вчинення начальником юридичного відділу Чернігівської міської ради Павлом Вовком кримінальних правопорушень. передбачених ст. ст. 340, 364 ч. 1 КК України відносно учасників чернігівського ЄвроМайдану перенесено на 8:30 год. 30 червня 2015 року.

Прес-служба Чернігівсьої обласної організації НРУ


Довідка:



КРИМІНАЛЬНИЙ ПРОЦЕСУАЛЬНИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ

Стаття 323. Наслідки неприбуття обвинуваченого

1. Якщо обвинувачений, до якого не застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, не прибув за викликом у судове засідання, суд відкладає судовий розгляд, призначає дату нового засідання і вживає заходів до забезпечення його прибуття до суду. Суд також має право постановити ухвалу про привід обвинуваченого та/або ухвалу про накладення на нього грошового стягнення в порядку, передбаченому главами 11 та 12 цього Кодексу.
Категорія: Злочинність | Переглядів: 1045 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024