Субота, 20/Квітня/2024, 09:45
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [721]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2017 » Січень » 25 » З'їзд Народного Руху: політична доктрина, анонсування зміни керівництва
З'їзд Народного Руху: політична доктрина, анонсування зміни керівництва
12:47
У суботу, 21 січня 2017 року, відбувся позачерговий З'їзд Народного Руху України. У його роботі брала участь делегація з Чернігівщини у складі Миколи Черепа (голова обласної організації НРУ), Валерія Сарани та Василя Чепурного.

Знаковим у події було те, що проходив З’їзд НРУ 22 січня – у День Соборності України. На Зборах рухівці обговорили соціально-економічне та політичне становище у країні та ухвалили низку рішень.

Голова Народного Руху України В.Куйбіда проаналізував виклики та загрози, прогнози та завдання політичної сили на 2017 рік.

У промові очільник РУХу відзначив: «Ідея породжує ресурс, ресурс породжує владу, влада у руках народу, народ – це і є Народний Руху України, як найбільший виразник народницьких ідей. І ця влада в руках народу має породити модернізацію України. Саме це і буде алгоритмом перемоги Народного Руху України».

Важливим було прийняття Політичної доктрини Народного Руху України, яку презентував народний депутат Віктор Кривенко. Доктрина після обговорення в обласних тарайонних організаціях буде затвердежена в остаточній редакції Політичною Радою НРУ.

Народний депутат, заступник голови НРУ П. Кишкар на З'їзді РУХу проінформував присутніх про участь крайових організацій партії у виборах до Верховної Ради, сільських, селищних рад 2016 року. На Чернігівщині, як повідомлялося, рухівці Остра брали участь у виборах, а в Комарівці Борзнянського та Добрянці Ріпкинського районів головами рад стали кандидати, підтримані Народним Рухом. Один рухівець став депутатом у Лосинівці.

Голова НРУ Василь Куйбіда оголосив, що на черговому звітно- виборному з'їзді, який має зібратися у травні, він не буде балотуватися на посаду голови партії, а підтримуватиме кандидатуру Віктора Кривенка.

З"їзд обговорив пропозицію Вінницької обласної організації Руху про перехід партії в жорстку опозицію до "режиму Порошенка - Гройсмана" і відхилив її, як недоречну у час війни з російським агресором.
Категорія: Анонси. Події | Переглядів: 851 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 0.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024