Субота, 20/Квітня/2024, 07:56
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [721]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2021 » Лютий » 21 » Загибель Героїв Небесної Сотні - це лише яскравий і кривавий епізод російсько-української війни
Загибель Героїв Небесної Сотні - це лише яскравий і кривавий епізод російсько-української війни
14:31
У Чернігові 20 лютого 2021 року, у суботу, о 12.00 на підтримку ініціатив громадськості та з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії України, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року - лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє нашої держави, біля Меморіальної стели «Героям Небесної сотні» відбулся богослужіння на чолі з архієпіскопом Чернігівським і Ніжинським ПЦУ Євстратієм, покладання квітів до стели «Небесної Сотні» та віче-реквієм «Героям Слава!», на якому вступли представники влади та учасники Революції Гідності.





З вступу заступника голови Чернігівської організації НРУ Сергія Соломахи:



20 лютого 2014 року це не тільки наймасовіші розстріли на Майдані в Києві, але й початок військової операції РФії по захопленню і анексії Криму.
Це не випадкове співпадіння, а ретельно спланова і здійснена РФівським спецслужбами спецоперація: викликати хаос і переляк в Україні і під прикриттям плачу і шоку по невинно убієнним (при цьому вбивали як протестувальників, так і правоохоронців), розпочати захоплення України для наведення "порядку і захисту від фашистів".

Сім років потому немає сумнівів, що загибель Героїв Небесної Сотні - це лише яскравий і кривавий епізод російсько-української війни. яка триває досі.

Війна йде не тільки на фронті, але й в усіх сферах: у ЗМІ, соціальних мережах, культурі, політиці, бізнесі, власності на стратегічні об'єкти і землю.

В Україні не може бути "п'ятої" колони, бо у нас немає громадянської війни.
У нас є колоборанти, агенти окупанта, які навіть мають мандати депутатів мцсцевих рад і сидять у Верховній раді України.

Тоталітарна Московія ніколи не припине тотальну війну проти України поки Український нарід не переможе і викине окупантів зі своєї Землі геть.

Більш того, 30 років потому є очевидним, що 24 серпня 1991 року не день незалежності Укаїни, а День Відновлення 1000-літньої державності українського народу.

За це боролися під проводом Богдана Хмельнцького Військо Запоріжське, гетьман Іван Мазепа, Тарас Шевченко, герої Української революції 1917-1921 рр., вояки, УПА, десиденти 60-х минулого століття і нарешті рухівці. Світлини Віктора Кошмала.
Категорія: Європейська інтеграція | Переглядів: 500 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024