Четвер, 28/Березня/2024, 11:06
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [321]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [716]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2010 » Січень » 15 » Звернення Чернігівської обласної організації Української народної партії до патріотів України
Звернення Чернігівської обласної організації Української народної партії до патріотів України
09:46
Чернігівська обласна організація Української народної партії закликає всіх патріотів України голосувати за Юрія Костенка – лідера правих сил, політика, не обтяженого комуністичним минулим.
Сьогодні Україна стоїть на порозі вибору, який залежить від кожного з нас. Здобувши незалежність у 1991 році та відстоявши демократію у 2004-му, народ показав, що більше ніколи українець не буде рабом. В моменти, коли для України вирішувалася її доля, продажні політикани, куплені Москвою, рвали землю з під себе, аби загнати українців у «хохляндію». Втім, скуштувавши смак свободи, українські патріоти ніколи не погодяться на неволю. Використовуючи шалені гроші, безкарність, інтриги та підтримку іноземних спецслужб, мафія та олігархи хочуть повернути собі все. А Росія – отримати собі знову колишню "житніцу СССР".
Основа тодішніх перемог – згуртування проукраїнських сил навколо спільної мети. Чи можуть праві політики-націоналісти наступити на горлянку нашим ворогам задля порятунку Батьківщини? Певні що зможуть, адже робили це в 1991-му, та в 2004-му році. Саме зараз настав час, коли потрібно стискати пальці у кулак. Українська народна партія спрямовує всіх патріотів на підтримку українського кандидата в президенти Юрія Костенка.
Політика урядів України за останні роки все більше віддаляє нас від європейської демократії, розвитку економіки, культури та рівня життя. Причина – меншовартісний, радянський колоніальний менталітет влади, яку не було замінено після проголошення державної незалежності. Політична відповідальність лежить не лише на комуністах – колишніх і нинішніх, котрі заклали основу олігархічного режиму, – але й на демократах-лібералах, які після 2004 року не стали провідниками національного інтересу перш за все в економіці України. Замість лібералізації виробничої діяльності та створення конкурентного ринку високоякісної української продукції, горе-ліберали відкрили українські кордони для так званих дешевих неякісних іноземних товарів, добиваючи українське виробництво й українську перспективу.
Стратегія економічного націоналізму, яку пропонує Юрій Костенко та Українська народна партія за 10 років вивела всі посткомуністичні країни Центральної Європи на продуктивний шлях розвитку, дозволила їм стати повноправними членами Європейського Союзу. Вважаємо, що у нас також немає іншого шляху, як повторити подвиг Польщі та Прибалтики, розвивати свою країну зсередини, підтримуючи приватну ініціативу мільйонів українців. Переконані, що Юрій Костенко доб’ється втілення європейського майбутнього України в життя.

Україна понад усе!
Слава Україні!

Чернігівська обласна організація
Української народної партії

Категорія: Заяви та звернення | Переглядів: 1075 | Додав: levenok | Рейтинг: 3.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024