Середа, 24/Квітня/2024, 11:55
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [721]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2015 » Березень » 1 » Звернення Народного Руху України до Президента України
Звернення Народного Руху України до Президента України
19:12
Ситуація, що складається сьогодні в Україні змушує Народний Рух України звернутися до Вас із глибокою стурбованістю за долю Української держави. Ми, вважаємо, що Росія зафіксувавши з допомогою української влади так звані ЛНР і ДНР як суб’єкти політики, повторить у близькому майбутньому свої загарбницькі дії 1918 року щодо УНР чи дії СССР 1939 року щодо Фінляндії. Ці дії будуть спрямовані на те, щоб надати агресії Росії вигляду громадянської війни і, дискредитувавши українську владу в інформаційній війні, за сприятливих обставин відкрито стати на бік сформованих антиукраїнських сил.

Важливу для Росії роль тут має зіграти «п’ята колона» і розгублені та озлоблені злиденністю свого існування люди. Саме на них покладається відкриття другого фронту в середині держави.

Треба визнати, що влада, яка прийшла на зміну банди Януковича виявилася аморфною, некомпетентною і не здатною довести Революцію гідності до логічного завершення. Не дивно, що за короткий час маємо третього прокурора, третього міністра оборони, другий Уряд і так далі, адже підбір та розстановка керівних кадрів за квотами Президента і Верховної Ради України є вкрай неефективними і незадовільними. Верховна Рада імітує роботу, не займаючись гармонізацією українського законодавства з європейським. Армію фактично забезпечують батьки воїнів і волонтери, а не держава. Ніяких позитивних змін не проведено ні в правоохоронній системі, ні в судовій, ні в адміністративній. Економічна ситуація є катастрофічною. Підприємства зупиняються, закриваються, втрачаються робочі місця і засоби до існування. Дії Уряду, Національного банку - розбалансовані, що призвело фактично до галопуючої девальвації гривні і фактичного збідніння мільйонів українців. Відтак ми втрачаємо довіру громадян України, європейських і світових інвесторів, кредиторів.

Негативні тенденції у економіці і соціумі – це відсутність системного бачення і системного вирішення проблем державного управління, відверте саботування системних реформ Верховною Радою України, Адміністрацією Президента України та Кабінетом Міністрів України. І це тоді, коли для забезпечення фінансово-економічної стабілізації в державі потрібне негайне проведення системних економічних реформ та структурних змін у промисловості, енергетиці, транспорті, аграрному та фінансовому секторах тощо.

Такий стан речей не може не позначатися на настроях людей, які вірили і боролися за обіцяну їм європейську перспективу. Ситуацію в умовах війни погіршить політична боротьба напередодні місцевих виборів, що може призвести до краху системи державного управління, звівши її керованість до нуля, та породивши хаос і зневіру в Українську перспективу.

Якщо терпінню українців настане край, то може реалізуватися сценарій, підготовлений Росією. Ви, пане Президенте, не можете не розуміти небезпеку, яка чигає на нас. І відвернути цю небезпеку тільки закликами чи заклинаннями не можна.

Народний Рух України вважає, що у такі важкі часи мають бути особливі вимоги до людей, які призначаються на керівні посади або яким доручаються відповідальні місії. Як і має наступати швидка і невідворотні кара за для тих із них, хто не впорався з поставленим перед ним завданням. Для військових кару визначає трибунал, для цивільних – суд. Відновлення смертної кари на час ведення війни є логічним кроком.

Не можна безвідповідально дивитися на відверті провали в управлінні державою у такий складний для неї час!

Народний Рух не заперечує проти залучення до управління державою лояльних до неї досвідчених іноземців. Але цей процес має супроводжуватися активною політикою щодо очищення влади і системи державного управління з одночасним наповненням кадрової політики принципами патріотизму. Попередні «професіонали» є свідченням нікчемності такої політики. Не можна нехтувати власне українським кадровим потенціалом, людьми компетентними, які добре зарекомендували себе на відповідальних посадах. Видається, що влада свідомо їх не помічає, призначаючи тільки своїх, тобто формуючи нову “сім’ю”.

Народний Рух переконаний, що коли б владу в Україні реалізовували досвідченіші службовці-патріоти, які вірою і правдою служать українському народові, ми не мали б ні проблеми Криму, ні проблеми Донбасу, а ні проблеми в економіці.

Бачиться (хотілося б помилятися), що руйнування України є чийсь глобальний мегапроект, з наслідків якого намагаються скористатися окрім зарубіжних зацікавлених сторін і українські олігархи.

Наші кращі сини і дочки поклали своє життя за краще майбутнє України, і ми, хто залишився живими не маємо права не виправдати їх сподівання.

Враховуючи наведене, Народний Рух України звертається до Вас, як Глави Держави, з готовністю сформувати Уряд народної довіри, який рішуче і невідкладно проводитиме політику в інтересах Українського народу.

Слава Україні!

Героям слава!

Голова Народного Руху України
Василь КУЙБІДА


27 лютого 2015 року м. Київ
Категорія: Заяви та звернення | Переглядів: 962 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 0.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024