Четвер, 25/Квітня/2024, 16:51
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [722]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2006 » Квітень » 25 » УНП заявляє, що склад парламенту V скликання є найбільш неукраїнським за всю історію України
УНП заявляє, що склад парламенту V скликання є найбільш неукраїнським за всю історію України
15:39
“Склад парламенту п‘ятого скликання є найбільш неукраїнським за всю історію незалежної України”, - на цьому наголошується у Заяві фракції Української народної партії, яку сьогодні з парламентської трибуни виголосив представник фракції Степан ХМАРА.
Причиною такого результату виборів, як значиться у заяві, є “розчарування немічністю й безпорадністю влади”, “відсутність контролю за використанням астрономічних фінансових ресурсів на виборчу кампанію”, “беззастережна брехня олігархічних космополітичних кланів і недосвідченість виборців”, “непоінформованість виборців про персональний склад виборчих списків олігархічних кланових команд”.
Невтішною, на переконання Степана ХМАРИ, виглядатиме ситуація щодо створення парламентської коаліції й формування уряду: “При будь-яких компромісних комбінаціях при створенні парламентської коаліції й формування уряду контролювати владу будуть олігархи, а їхні клани продовжуватимуть боротьбу між собою за монопольне захоплення влади”.
Далі – повний текст Заяви:
--26 березня 2006 року відбулися вибори представницької влади всіх рівнів в сучасній історії України.
Цими виборами закінчився другий етап української Помаранчевої революції – поразкою українського народу.
У боротьбі за владу в Україні перемогу отримали представники великих олігархічних космополітичних кланів. У новообраній Верховній Раді України в сумарній кількості абсолютну більшість отримали представники трьох олігархічних кланів, які конкурують між собою за контроль над Україною і її багатствами.
При будь-яких компромісних комбінаціях при створенні парламентської коаліції й формування уряду контролювати владу будуть олігархи, а їхні клани продовжуватимуть боротьбу між собою за монопольне захоплення влади.
Вперше з 1990 року у Верховній Раді не буде представництва українських патріотичних національно-демократичних сил – виразників національно-культурних, економічних і соціальних інтересів українського народу.
Нинішнім переможцям – представникам великого олігархічного космополітичного капіталу, який виріс на розграбуванні національних багатств українського народу, - чужі проблеми національної культури, малого і середнього національного бізнесу, соціальні проблеми української людності.
Склад парламенту п‘ятого скликання є найбільш неукраїнським за всю історію незалежної України.
Створилася парадоксальна ситуація – народ своєю волею проголосував проти своїх інтересів!
Сталося це внаслідок:
- розчарування немічністю й безпорадністю влади, що спонукало значну частину виборців пійматися на популістські приманки Партії регіонів і Блоку Юлії Тимошенко;
- повної відсутності контролю за використанням астрономічних фінансових ресурсів на виборчу кампанію, що дозволило олігархічним кланам досягти величезного фінансового та організаційного домінування над неолігархічними політичними партіями у виборчому процесі;
- беззастережної брехні олігархічних космополітичних кланів і недосвідченості виборців;
- майже повної непоінформованості виборців про персональний склад виборчих списків олігархічних кланових команд, захованих за абстрактними назвами партій;
- того, що значна частина патріотичного електорату стала жертвою обману - прагнучи звільнити від сваволі олігархів і симпатизуючи особисто Юлії Тимошенко, вона проголосувала за антиукраїнську олігархічно-кучмістську команду БЮТ.
Результати виборів засвідчують, що становище українського народу не покращилося, а значно погіршилося, і головна боротьба за права українців ще попереду.
Ми дякуємо всім виборцям, які проголосували за Український Народний Блок Костенка і Плюща проявивши високий патріотизм і громадянську мужність».
-------------------------------------------------------------------------------
Матеріали сайту Української Народної Партії
Категорія: Громада та Влада | Переглядів: 1912 | Додав: Майшев | Рейтинг: 0.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024