Субота, 27/Квітня/2024, 06:55
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [722]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2007 » Червень » 6 » КОСТЕНКО вважає, що "втрата крісла спікера турбує МОРОЗА значно більше, ніж майбутнє 48 мільйонів українців"
КОСТЕНКО вважає, що "втрата крісла спікера турбує МОРОЗА значно більше, ніж майбутнє 48 мільйонів українців"
15:03
КОСТЕНКО вважає, що `втрата крісла спікера турбує МОРОЗА значно більше, ніж майбутнє 48 мільйонів українців`
«Втрата крісла спікера турбує Олександра МОРОЗА значно більше, ніж майбутнє 48 мільйонів українців. Як і при комунізмі, кар’єрна драбина залишається найбільшою цінністю для бувалого партійного функціонера», - заявив один із лідерів «Української правиці», лідер Української народної партії Юрій КОСТЕНКО.
Саме так оцінив лідер УНП спроби МОРОЗА стати на заваді саморозпуску Верховної Ради внаслідок складання повноважень більш ніж 150 депутатами опозиції. За словами лідера УНП, «МОРОЗ, підписавши 27 травня угоду з Президентом та прем’єром про дострокові вибори 30 травня, не збирався її виконувати». «І це при тому, - наголошує КОСТЕНКО, - що парламентський керівник краще, ніж будь-хто інший розуміє, - окрім виборів, немає іншого способу звести вкрай розбалансовану владу до робочої конструкції».
В той же час, «як би МОРОЗ не намагався нівелювати наслідки складання повноважень депутатами опозиції, дострокові вибори невідворотні, бо в жодній демократичній країні світу парламент не функціонує без опозиції», - зауважує КОСТЕНКО. «Спробою введення в оману суспільства» називає лідер УНП заклики МОРОЗА звернутися до дискредитованого корупційними скандалами Конституційного суду, як останньої інстанції для підтвердження можливості саморозпуску Ради.
Юрій КОСТЕНКО вважає, що доля парламенту на період до 30 вересня має стати темою переговорів між Президентом, прем’єром та спікером. «В демократичний спосіб чільники країни мають домовитися про припинення роботи парламенту п’ятого скликання на 4-5 місяців, - вважає КОСТЕНКО. – Бо зрозуміло, що правлячій коаліції нічого робити в Верховній Раді без опозиції, яка зазвичай виконує функції контролера влади». «Без цієї пари українська політика не може бути системною, а закони, прийняті парламентом, - якісними», - впевнений лідер УНП. В Україні уже був не один прецедент існування без Верховної Ради протягом тривалого відтинку часу, - приміром, «4 місяці після виборів 2006 року парламент був паралізований через тривалий процес формування коаліції та уряду, схожа історія відбувалася під час виборів спікера Ради за президентства Леоніда КУЧМИ», нагадує КОСТЕНКО.

УНП

Категорія: Погляд | Переглядів: 1693 | Додав: Майшев | Рейтинг: 0.0 |
Всього коментарів: 1
1 Гість  
Невже Мороз так і не зрозуміє що він вже використаний матеріал зРади и політик-аутсайдер.

Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024