П'ятница, 26/Квітня/2024, 14:32
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [722]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2007 » Грудень » 19 » Росія прагне реалізувати в Криму Косівський сценарій
Росія прагне реалізувати в Криму Косівський сценарій
04:13
„Підтвердженням інформації СБУ щодо розробки Росією сценарію міжнаціонального конфлікту в Криму, щоб напередодні 2017 р. отримати привід зберегти присутність Чорноморського флоту на півострові" назвав голова Кримської організації Української народної партії Олег ФОМУШКІН ситуацію із загостренням протиборства між кримськими татарами та слов’янським населенням щодо вирішення земельних проблем. Представник УНП прогнозує „спробу Росії реалізувати в Україні Косівський сценарій”.
„Сьогодні Росія реалізовує сценарій міжнаціонального конфлікту в Криму, де основними конфліктуючими силами виступають проросійські організації та кримські татари”, - вважає Олег ФОМУШКІН. На його думку, „таким чином керівництво Росії намагається реалізувати Косівський сценарій і „назавжди залишитися” в „завжди неспокійному Криму”.
Представник УНП прогнозує, що „наступний етап конфлікту передбачатиме заяви про небезпеку російськомовному населенню та потребу продовження перебування російського контингенту в Криму для захисту „співвітчизників”, а також про нездатність української влади гарантувати безпеку всіх мешканців півострова”.
Політик не виключає можливість "підготовки провокацій нібито з боку кримських татар, які реалізуватимуть піддані Росії, які пройшли школу Чечні”.
„Українська народна партія неодноразово заявляла про загрозу територіальній цілісності України від перебування російських військ в Севастополі”, - нагадує Олег ФОМУШКІН. Сьогодні, підкреслює він, „необхідно законодавчо визначитися щодо неприпустимості продовження терміну перебування російських військ на території України після 2017 року і зробити заяву з вимогою до Російської Федерації відпрацювати план виведення Чорноморського флоту з території України”. Такий крок, зазначив ФОМУШКІН, “зменшить деструктивний вплив Російської Федерації на кримчан щодо міжнаціональних, мовних, релігійних стосунків в Українській державі”.

Джерело: www.unp-ua.org

UPI.ORG.UA

Категорія: Погляд | Переглядів: 1453 | Додав: Майшев | Рейтинг: 0.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024