П'ятница, 26/Квітня/2024, 02:22
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [722]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2008 » Березень » 14 » ЗАЯВА Української Народної Партії з приводу кадрової політики в Україні
ЗАЯВА Української Народної Партії з приводу кадрової політики в Україні
14:55
Українська Народна Партія висловлює стурбованість державною кадровою політикою в Україні, яка має місце після перемоги демократичних сил.
Ми спостерігаємо поступове, але методичне вимивання з виконавчої влади різних рівнів представників демократичних, патріотичних сил, та заміну їх на представників колишньої влади.
Переконливим прикладом «кадрових чисток» є звільнення з посад представників Української Народної Партії.
Так, менше ніж за рік з посад різних рівнів у виконавчій владі звільнено близько ста представників УНП.
Водночас провідні посади як у центрі, так і на місцях, все більше посідають «колишні».
Так, наприклад, на посаду першого заступника міністра регіонального розвитку та будівництва України призначено колишнього заступника В. Медведчука в Адміністрації Президента Кучми – Олексія Іщенка. Саме він очолював в Адміністрації Управління з взаємодії з регіонами та був тією людиною, яка «забезпечувала» потрібний результат для В. Януковича на виборах 2004 року; на вибори 2006 року йшов у складі блоку “Не Так!”, пізніше працював керівником патронатної служби В. Януковича, а от сьогодні він опікується регіонами, але уже в складі демократичного уряду.
Досі тихо й спокійно в центральних органах влади перебувають такі кадри колишнього голови СДПУ (о) як Тарас Козак, Олександр Паршин, Мирослав Хом’як. Скажімо, Тарас Козак, у 2004 році уславився організацією фальсифікацій на Львівщині, а сьогодні перебуває на посаді заступника голови Державної митної служби.
Нинішня кадрова політика дає відповідь на запитання, чому фальсифікатори результатів виборів 2004 року не сидять у тюрмах? Бо значна їх частина сидить на керівних посадах. Чому? Тому що вони вчасно перейшли з одного політичного табору в інший, і ось тепер серед очільників, наприклад, БЮТ ми бачимо таких одіозних представників СДПУ (о), як Губський, Портнов, Абдулін.
Таку кадрову політику ми розглядаємо, по-перше, як ігнорування нашими партнерами по демократичній коаліції зобов’язань, узятих на себе при підписанні коаліційної угоди; по-друге, як небезпечну тенденцію повернення у владу «вчорашніх».
УНП вважає, що така кадрова політика веде до реваншу політичних сил, яким українці висловили недовіру у 2004 році, - тільки сьогодні вони повертаються під іншими, уже демократичними прапорами.
Вважаємо, що демократичні сили, які від свого імені рекомендують у владу представників колишньої команди, мають усвідомлювати всі можливі наслідки для України і всю відповідальність за такі дії.
Категорія: Заяви та звернення | Переглядів: 1455 | Додав: Майшев | Рейтинг: 0.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024