П'ятница, 26/Квітня/2024, 02:56
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [722]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2008 » Квітень » 24 » Ганна СКРИПНИК пропонує провести в Києві експеримент із запровадженням адресної соціальної допомоги
Ганна СКРИПНИК пропонує провести в Києві експеримент із запровадженням адресної соціальної допомоги
14:18
«Запровадити в Києві систему адресної допомоги пільговим категоріям населення хоча би в якості експерименту, замість чергової спроби задоволення пільговиків шляхом видачі соціальних карток, що „посвідчують” особу”, - пропонує кандидат на посаду Київського міського голови від Української народної партії, директор Інституту мистецтвознавства, фольклористики та етнології, академік Ганна СКРИПНИК.
Запропонована ініціатива Міністерства праці та соціальної політики, – ускладнена система отримання пільгових дотацій у вигляді соціальних карток, – тільки унеможливить користування цими послугами простих громадян. Тому краще перейти до адресної допомоги» – переконана Ганна СКРИПНИК. Академік пропонує більш ефективно використати бюджетні кошти, призначені пільговикам. А саме: „нарешті запровадити адресну систему соціальної допомоги хоча би, в якості столичного експерименту”. „Суму коштів, що належить громадянину з пільгової категорії треба віддати йому в руки безпосередньо, а систему „пільгового уникнення від оплати чогось” - відмінити. Тоді пільговик зможе оплачувати всі потрібні послуги на рівних умовах зо всіма громадянами, але при цьому повною мірою скористатися належними йому пільгами”, - наполягає Ганна СКРИПНИК.

„Про адресну соціальну допомогу йшлося давно”, - нагадує політик. І наголошує, „якщо запровадити її в усій країні не вистачає духу, то можна принаймні зробити це в якості експерименту у найбільш підготованому для цього місті - Києві”.

сайт УНП
Категорія: Соціум | Переглядів: 1760 | Додав: Майшев | Рейтинг: 0.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024