Неділя, 05/Травня/2024, 11:07
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [723]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2008 » Грудень » 3 » Юрій КОСТЕНКО: «Ініціатива УНП «Купуй українське!» має всі шанси на ухвалення в парламенті»
Юрій КОСТЕНКО: «Ініціатива УНП «Купуй українське!» має всі шанси на ухвалення в парламенті»
20:32
«Факт внесення представниками Партії реґіонів законопроекту, в якому для захисту національної економіки від наслідків світової фінансово-економічної кризи передбачається тимчасово до 1 січня 2011 р. встановити, що закупівля товарів, робіт і послуг за державні кошти здійснюється у вітчизняних виробників, свідчить, що ініціатива УНП «Купуй українське!» може пройти через Верховну Раду», – переконаний лідер Української Народної Партії, народний депутат України Юрій Костенко. Так він прокоментував зареєстрований В.Януковичем та І.Богословською законопроект «Про проведення конкурсних торгів із закупівлі товарів, робіт і послуг за державні кошти».

На переконання лідера УНП, законопроект очільників ПР свідчить, що «у Верховній Раді для окремо взятої ініціативи щодо захисту національного виробника на період кризи в контексті державних закупівель, безперечно, є всі шанси набрати 226 голосів». Костенко наголосив, що «спільний погляд на проблему підтримки національного виробника в умовах кризи навіть антагоністичні політичні сили вже продемонстрували на місцевому рівні».
«Проте на період, поки Верховна Рада не має Голови, тобто жоден законопроект не зможе вступити в дію, уряд має внести відповідні поправки до Положення, яким нині регулюються держзакупівлі», – наголосив Юрій Костенко. Він нагадав, що звернення до уряду України щодо необхідності підтримки українського виробника в умовах економічної кризи з такою вимогою УНП надіслала 5 листопада.
Як відомо, нині тендерні закупівлі за державний кошт регламентуються Положенням КМ «Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державний кошт». «Після реєстрації законопроекту Януковича-Богословської зрозуміло, що такі зміни в Положення КМ не викликали б заперечень навіть у наших політичних опонентів», – зазначає Костенко.

"Народне слово"

Категорія: Погляд | Переглядів: 1225 | Додав: Майшев | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 3
3 Соломаха  
"Купуй українське" має шанси на втілення в життя лише тоді коли буде спиратися на фундамент з патріотичного виховання населення за принципом: дивись, вболівай, пишайсь, співай, танцюй українське.
Сергій Соломаха

2 Борзна р.о УНП  
Пункт 3.3.6. розробивши правову базу наблизивши до світових стандартів, змінивши саму функцію міліція, на продуктивні і професійні підрозділи ПОЛІЦІЯ. В жодному із випадків не вживати як міліція.

Управа Борзнянської р.о УНП
Володимир Брязкало


1 Борзна р.о УНП  
Відповідно прийнятих рішень Х з’їздом Української Народної Партії антикризової програми пропоную долучити до тексту Преамбула: суб’єкт господарювання власник має право розпоряджатись своєю власністю на свій розсуд - передача у спадщину, передача у оренду, застава, продати, як основні засоби так і землю, які належать особисто власнику. Державні інститути мають розробити чіткі правила ведення виробничо господарської діяльності.
До розділу один: звільнити від податків друковані засоби, які друкують УКРАЇНСЬКУ книгу. Держава повинна зробити закупівлю НАЦІОНАЛЬНОЇ Книги Пам’яті Про Голодомор 1932- 1933 років і надіслати кожній бібліотеці обласній, районній, сільській, шкільній.
Навантажити податком рекламу іноземного походження "продукт" який обертається на нашому ринку.
До пункту 1.2. обов’язкове маркування модифікованих продуктів, відповідність вартості, порівняно з не модифікованим продуктом.
До пункту 2.1. Держава гарантує правовий захист інвесторів і національних виробників. Банки гарантують свою стабільність, і відповідальні між суб’єктами резидентами своєю репутацією, яка і є ступінню довіри. Бізнесу потрібна стабільна банківська система. Де швидко замінювати керівні апарати банків через банкруцтво.
Розділ V. Заохочувати молодих фахівців, і тих хто стажується за кордоном. До Приватних проектів і державного управління.

Управа Борзнянської р.о УНП
Володимир Брязкало


Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024