П'ятница, 26/Квітня/2024, 07:17
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [322]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [722]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2009 » Квітень » 26 » У Новгороді-Сіверському УНП не допустила використання радянської символіки на День Перемоги
У Новгороді-Сіверському УНП не допустила використання радянської символіки на День Перемоги
14:50
Спроби комуністів протягнути на сесії Новгород-Сіверської районної ради рішення щодо використання в День Перемоги червоних прапорів із серпом та молотом потерпіли фіаско.
Радянську символіку пропонували вивісити поряд з державними прапорами на державних установах, підприємствах, організаціях та загальноосвітніх закладах під час святкування Дня Перемоги. Протест стосовно неправомірних дій комуністів на сесії висловили депутати фракції Української народної партії. Голова регламентної комісії Новгород-Сіверської районної ради, депутат від УНП Микола Помоз охарактеризував запропонований проект рішення як незаконний і такий, що суперечить Конституції України та Закону України „Про місцеве самоврядування”. Голова Новгород-Сіверської районної організації УНП, депутат районної ради Борис Домоцький заявив що спроби протягнути подібні рішення заслуговують на увагу з боку органів прокуратури, а їх ініціатори – на відповідне покарання. Як наслідок, проект рішення стосовно використання радянської символіки не включили навіть в порядок денний.

26 квітня 2009 року Рада Чернігівської обласної організації УНП прийняла відповідну заяву, в якій ідеться про незаконність рішень деяких органів місцевого самоврядування щодо використання радянської символіки. Зокрема партійці вирішили звернутися до прокурора області з вимогою розслідувати прецеденти, де такі рішення були ухвалені депутатами.

Ігор Левенок

Категорія: Соціум | Переглядів: 1325 | Додав: Майшев | Рейтинг: 4.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024