Субота, 18/Травня/2024, 22:12
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [323]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [727]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2022 » Вересень » 15 » 204-й день. Помста за поразки - безкарні ракетні удари по критичній інфраструктурі
204-й день. Помста за поразки - безкарні ракетні удари по критичній інфраструктурі
15:20
204-й день.

Великої визвольної війни Українського народу проти московських комуно-фашистських терористів.

На Харківському напрямку на 9-й день від прориву ЗСУ оборони ворога під Балаклією внаслідок контрнаступу, підготовленого разом з союзниками США і Великою Британією, повернуто під контроль України біля 8500 кв. км території та майже 400 населених пунктів, зокрема, міста Балаклія, Ізюм, Куп'янськ. Сили оборони України в окремих місцях Харківської області вийшли до державного кордону.

Це спричинило ледь не ейфорію не тільки серед союзників за кордоном, але й в Україні. У багатьох, навіть, з'явилася надія на швидку перемогу імперії зла.

У відповідь розлючений ворог з метою спричинення масштабної гуманітарної катастрофи в Україні завдав поки що безкарних терористичних ракетних ударів по критичній інфраструктурі, зокрема, 11 вересня по Харківській ТЕЦ-5 електричною потужнстю 540 МВт. Внаслідок чого було повністю знеструмлено Харківську й Донецьку області, частково – Запорізьку, Дніпропетровську, Сумську, Полтавську.

Більш того, 14 вересня близько 17:00 ворог 7-ма ракетами зруйнував гідротехнічні споруди і греблю Карачунівського водосховища площею 36 кв. км на річці Інгулець - основного джерела водопостачання Кривого Рогу.

Таким чином, крім підтомлення, є загроза, що 600-тисячне рідне місто Шостого президента може залишитися без водопостачання.

Водночас о півночі після повернення з Ізюма президентський кортеж на площі Перемоги в Києві потрапив в ДТП з автівкою. Її водій отримав ушкодження.
Прес-служба повідомила, що Президент України не отримав серйозних ушкоджень.

Виникає питання, чи діє в країні комендантська година, якщо, навіть, у центрі столиці о півночі можливе ДТП за участі кортежа самого президента?

Безумовно, відновлення зруйнованої інфраструктури як на звільнених територіях, так по всій країні потребуватиме все більше і більше ресурсів та, навіть, може спричинити до нової хвилі біженців.

І це при тому, що уряд вже планує у 2023 році спрямувати майже 50% витрат бюджету на фінансування Сил оборони України, а державний борг довести майже 100% ВВП.

Немає сумніву, що саме завдяки штучної гуманітарної катастрофи ворог планує зламати опір Українського народу.
Нажаль, це йому 90 років тому вдалося здійснити за допомогою штучного Голодомору-геноциду 1932-1933 рр., запроданців і зрадників.

Вочевидь на противагу антипутінській коаліції на чолі США, 15-16 вересня за участі генерального секретаря ЦК Комуністичної партії Сі Цзіньпіна, який вперше зпочатку COVID-19 вирушив за кордон, Владіміра Путіна, Реджепа Ердогана, лідерів Індії та країн Центральної Азії в Самарканді (Узбекістан) відбудеться "безпековий" 22-й саміт Шанхайської організації співробітництва, сформованої Пекіном і Москвою у 2001 році. Серед спостерігачів – Іран і Афганістан. До цієї організації входить КНР, Індія, РФ, Пакистан, Казахстан, Узбекістан, Таджикистан, Киргизстан і Іран (з 2023 року), тобто країни на території яких у ХІІІ- XV ст. існувала найбільша у Світі монголо-китайська імперія, заснована Чингісханом.
Штаб-квартира організації знаходиться в Пекіні.
Офіційні робочі мови — російська та китайська.

Натомість, продовжується поборювання між офісом Шостого президента і командою чернігівського міського голови за вплив над областю, яка через війну, близькисть до кордону з агресором, втрату статусу транзитного регіону перебуває у економічному і інвестиційному колапсі.

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) 15 вересня склало протоколи про корупцію та про конфлікт інтересів стосовно чернігівського міського голови, якого після 24 лютого вже двічі не випустили за кордон: спочатку до Польщі, а потім до Швейцарії.

Зміст однієї з претензій НАЗК - міський голова надав вказівку своєму службовому водієві на автівці, яка є власністю дружини міського голови, перетнути державний кордон з метою вивезення цього автомобіля за межі території України, що становило його приватний інтерес.

Водночас, завершується підписання електронної петиції №22/149940-еп до Президента України " Черніговом має керувати обраний мер, а не призначений чиновник, - громада міста ".
Петицію підписали 24587 громадян з необхідних 25000.

СЛАВА УКРАЇНІ!

БОРІТЕСЯ - ПОБОРЕТЕ!
Категорія: Погляд | Переглядів: 209 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024