Субота, 18/Травня/2024, 17:30
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [323]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [727]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2022 » Вересень » 22 » 211-й день. Дивно, коли обмінюють народного депутата України на полонених ворогом громадян України
211-й день. Дивно, коли обмінюють народного депутата України на полонених ворогом громадян України
14:42
211-й день.

Великої визвольної війни Українського народу проти московських комуно-фашистських терористів.

13 вересня в Нью Йорку за участю керівників держав розпочалася 77 сесія Генеральної Асамблеї ООН.

Напередодні, 21 вересня, у режимі відіозвернення на ній виступив Шостий Президент України, який запропонував універсальну «формулу миру».

Увечорі того ж дня, 21 вересня 2022 року, між Україною і РФІєю за посередництва президента Туреччини і наслідного принця Саудовської Аравії було проведено кілька обмінів полоненими, зокрема, й 200 полонених на кордоні Чернігівщини з Білорусією.
Всього московити звільнили 215 полонених, із яких 124 – офіцери, 108 бійці полку “Азов”.
Звільнено з полону також 10 іноземців, з них 5 - британці, 2 - громадянина США, та 5 командирів захисників Маріуполя, яких доправлено літаками відповідно до Саудівської Аравії та Туреччини.

Натомість, московити отримали носія екслюзивного корупійного компромату на зрадників, колишню і чинну владу та їх зв'язків з ворогом Віктора Медведчука і ще 55 осіб з обмінного фонду.
Хто такі поіменно? Поки що не повідомляється.

Дивно, коли обмінюють народного депутата України на полонених ворогом громадян України. Ще більш дивує, що соратники звільненого з під варти одного з лідерів забороненої ОПЖЗ не тільки на свободі, а й дехто продовжує посідати керівні посади у владі і мати депутатські мандати.

Звісно, звільнення з полонену під час війни, особливо якщо вони потрапили полон не з власної волі, важлива подія і велика радість для всіх українців, особливо, їх рідних і близьких.

Однак, для мене сравжніми Героями є наші воїни, які, можливо ціною власного життя, полонили ворогів, яких було використано як обмінний фонд. Адже в полоні у ворога перебувають ще тисячі українських воїнів.

Безсумніву, обміни полоненими відбуваються якщо це вигідно обом сторонам.
Не дивно, що це відбулося саме 21 вересня на Другу Пречисту та після оголошення на Московії мобілізації.

Нажаль, факт обміну кума Путіна може бути використаний офісом Шостого президента не тільки для власного піару, але й для тиску на опозицію, очолювану П'ятим президентом.

Не виключено, що Віктор Медведчук знадобився ворогу для консолідації зрадників, посіпак і запроданців, зокрема, для формування з втікачів часів Януковича, регіоналів, комуністів і ОПЖЗістів маріонеткових окупаційних адміністрацій і "узаконення" референдумів.

Водночас, напередодні, символічно саме 21 вересня, Чернігівська міська рада присвоїла звання «Почесний громадянин міста Чернігова» і надала грошову винагороду чотирьом військовим, які керували обороною Чернігова під час активних бойових дій у лютому-квітні.
Це - генерал-майор ЗСУ, командувач ОК «Північ», «Герой України» Віктор Ніколюк; полковник ЗСУ, командир 1-ї окремої Сіверської танкової бригади ОК «Північ», «Герой України» Леонід Хода; полковник ЗСУ, командир 58-ї мотопіхотної бригади ОК «Північ» Дмитро Брижинський; полковник ЗСУ, командир 119-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління Сил територіальної оборони «Північ» ЗСУ Олексій Висоцький.

Натомість, 22 вересня, 11 сесія 8 скликання Чернігівської обласної ради, яка вперше відбулася в режимі оплайн, присвоїла звання «Почесний громадянин Чернігівської області» генерал-майору ЗСУ, командувачу оперативного командування «Північ», Герою України Віктору Ніколюку та полковнику ЗСУ, командиру 58-ї окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського, Герою України Дмитру Кащенку.
До речі, 16 вересня обласна рада присвоїла звання "Почесний громадянин Чернігівської області" також командиру 1-ї окремої танкової Сіверської бригади Леоніду Ході.

Щиро вітаємо з нагородою нових почесних громадян міста Чернігова і області та всіх командирів і бійців підрозділів, які боронили Чернігівщину у лютому-квітні ц. р.

Шкода, що водночас обласна і міська рада ненаважилася декомунізувати список почесних громадянин області і міста Чернігова, а міська рада ще й зняла з розгляду питання деколонізації та десавєтизації топонімики міста Чернігова.

СЛАВА УКРАЇНІ!

СМЕРТЬ ВОРОГАМ!
Категорія: Погляд | Переглядів: 204 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024