Субота, 18/Травня/2024, 23:34
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [323]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [727]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2022 » Вересень » 30 » 219-й день. Не втрачаємо ВІРИ, НАДІЇ і ЛЮБОВІ до НАШОЇ УКРАЇНИ!
219-й день. Не втрачаємо ВІРИ, НАДІЇ і ЛЮБОВІ до НАШОЇ УКРАЇНИ!
12:21
219-й день.

Великої визвольної війни Українського народу проти московських комуно-нацистських терористів.

30 вересня – християни, які живуть за Юліанським календарем, вшановують пам'ять святих мучениць Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії.

84-а річниця Мюнхенської угоди від 30 вересня 1938 року між Великою Британією, Французькою республікою, Третім Райхом і Королівством Італії щодо розчленування Чехословацької республіки.
«Мюнхенська змова» по умиротворенню нацистської Німеччини передбачала передачу не тільки Судетської області Чехословаччини Третьому Райху з 1 по 10 жовтня 1938 року, але й задоволення територіальних претензій до неї Польської республіки та Королівства Угорщина.

Так було відкрито шлях до Другої світової війни, яка почалася 1 вересня 1939 року через змову двох тоталітарних режимів нацистського у Німеччині і савєтського на Московії про розподіл територіальних сфер впливу у Європі.
До речі, всього через два роки після цього "договорняка", 30 вересня 1941 року, нацисти розпочали операцію «Тайфун», якою передбачалося не тільки оточення і взяття Москви нацистами, але і повне її знищення разом з усім населенням. Не дивно, що саме під вечір п'ятниці, 30 вересня, на Московський Федерації вирішили "узаконити" новий етап війни проти колективного Захода і оголосити про анексію ЛДНР у складі Донецькою і Луганської областей, а також ще й окупованих Запорізької і Херсонської областей, начебто за результатами "рехверендумів", проведених посіпаками ворога і запроданцями на цих територіях.
З цією метою 29 вересня РФія офіційно вже визнала незалежність і суверенітет Запоріжстану і Херсонстану.

Напередододні московські комуно-нацистські терористи продемонстрували Світу як вони планують дестабілізувати ситуацію у Світі, підірвав у ночі 26 вересня у Балтійському морі обидва, до речі. незадіяні на той час у постачанні газу до Німеччини з РФії, «Газпромівські» газогони "Північний потік".
Головне завдання ворога додати, до дещо маловірогідної ядерної загрози, реальну - знищення вкрай важливих комунікаційних каналів і шляхів доставки енергоносіїв по всьому Світу, щоб створити хаос, нестабільность у країнах, які підтримують Україну.
За перебриком добре розуміють, що на 8-му місяці широкомасштабної війни на виснаження можуть виникнути проблеми з своєчасним постачанням союзниками озброєння і боєприпасів Україні.

Більш того, перехід на військові рейки промисловості в демократичних країнах, на відміну від тоталітарних режимів, вкрай важке завдання, яке ще й може спричинити загострення протиріч і соціальної напруги не тільки в середині країн, але між країнами союзниками України.

Звісно, найбільші сподівання ворога на розвал єдності демократів і республіканців щодо підтримки України, яке може статися під час міжпартійної боротьби на виборах 8 листопада у США.

Безумовно, що слідом за "частковою" мобілізацією, московські комуно-нацистські терористи планують ескалацію війни для створення гуманітарної катастрофи в Україні і тому посилять обстріли усіма видами озроєння, зокрема, населених пунктів, їх критичної інфраструктури вдовзж всієї лінії фронту і у тилу, щоб напередодні зими створити хаос і посіяти зневіру в НАШУ ПЕРЕМОГУ.

Натомість, Сили оборони України продовжують тиск на Лиманському та Херсонському напрямках, а посольство США в РФії 28 вересня закликало своїх громадян негайно залишити територію держави-терориста.

Тож не втрачаємо ВІРИ, НАДІЇ і ЛЮБОВІ до НАШОЇ УКРАЇНИ!

СЛАВА УКРАЇНІ!

СМЕРТЬ ВОРОГАМ!
Категорія: Погляд | Переглядів: 185 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024