Субота, 18/Травня/2024, 21:25
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна сторінка | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Заяви та звернення [257]
Анонси. Події [323]
Європейська інтеграція [156]
Громада та Влада [259]
Погляд [727]
Соціум [86]
Культура та Мистецтво [30]
Аналітика [42]
Освіта та навчання [9]
Церква та суспільство [30]
Законодавство [5]
Молодь [3]
Наше місто [55]
Злочинність [50]
Різне [38]
Наше опитування
Чи подобається наш сайт?
Всього відповіло: 319
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук по новинах
Друзі сайту

Народний Рух України

Європейська Україна - портал чесних новин

"Чернігівський ФОРМАТ"

Статистика
Початок » 2022 » Жовтень » 6 » 225-й день. До ПЕРЕМОГИ приведе частота ударів Сил оборони України по окупантам, а у тилу - по їх посіпаках і запроданцях
225-й день. До ПЕРЕМОГИ приведе частота ударів Сил оборони України по окупантам, а у тилу - по їх посіпаках і запроданцях
12:49
225-й день.

Великої визвольної війни Українського народу проти московських комуно-нацистських терористів.

Вперше за багато днів дощової прохолодної погоди зранку в Чернігові яскраво світить сонячко.
Мабуть, прийшло запізніле бабне літо. Його важко зіпсувати навіть Ілону Маску з його "ініцацивами" від московських ФСБстів щодо припинення війни.

Мабуть, московити кидають у бій останні резерви-консерви. Адже зрозуміло, що бізнесі Ілона Маска, побудованого на гіперпіар розкрутці проектів, важко обійтися без участі кривавих московських нафтогазодоларів.

Напередодні, 5 жовтня, президент Московської Федерацї своїм підписом "узаконив" рішення констутиційного суду, Гасударствєннай думи щодо спроби анексії території України у вигляді "незалежних" ДНР, ЛНР, Запоріжстану і Херсонстану.

До речі, після такого преценденту, тепер ніщо, крім Сил оборони України і єдності їх союзників, не заважає московитам робити наступні спроби анексії й інших територій України і будь-яких держав за "волевиявленням", наприклад, московських попів, комуністів, ОПЗЖістів, ОПБлоківців і іншої агентури московських спецслужб.
Таким чином, Україна тепер для майже 140 млн. громадян РФії є агресоркою, яка окупувала "споконвічні" території "матушкі Расєї", які тепер треба захищати до останньої каплі крові будь-якими засобами.

Тому на перший план у інформацйній війні вийшли спекуляції на можливості застосування московськими терористоми, впершу чергу, наступальної ядерної зброї по інфраструктурі і населеним пунктам України.
Враховуючи, успіхи протиповітряної оборони України у знищенні ракет і, навіть, іранських дронів-камікадзе, деякі аналітики сходяться на думці, що московські комуно-нацистські терористи можуть застосувати тактичну ядерну зброю або біля острова Зміїний, або з території Республіки Білорусь, тобто Лукашестану, фактично колонії Московії, по військовим об'єктам та критичній інфраструктурі України.
Останнє більш вірогідне, бо додатково ще й остаточно втягне литвинів у "гарячу" війну проти України та наразить їх на удар у відповідь.
Що ж добряче попоїли за 28 років ковбаси по 2.20, сябри, від бацька Лукашенка і братів московитів. Тож за це треба тепер платити.

Мабуть, ні в кого немає сумнівів, що зухвала спроба анексії чотирьох областей України приурочена до 70-річного ювілею, продовжувача справи Лєніна-Сталіна-Гітлера, дарагова Владіміра Владіміравіча Путіна.

Пригадую з яким розмахом в далекому 1976 році, коли навчався просто у Чернігівському філіалі КПІ і перебував на переддипломній практиці на Експерементальному заводі Інституту елекрозварювання імені Патона, відзначався 70-річний ювілей ще більш дарагова Лєаніда Ілліча.
І тут терміново чомусь з інституту мене почали розшувати. Звісно, не знайшли, бо мобілок тоді не було.
Потім дізнався, що у начальства інституту в голову прийшла ідея привітати дарагова Ілліча від імені начебто єдиного на той час Ленінського степендіата в області.
Ніщо не завадило їм так і зробити, тому мій підпис на бланку урядової телеграми з привітанням дарагова Лєанід Ілліча з ювілеєм у парткомі інституту просто підробили.

Тому не дивуюсь тому шахрайству за перебриком зі спробою анексії нових територій, Запорізької АЕС до ювілею вождя московських комуно-нацистських терористів, що відбувається після рехверендумів на окупованих територіях.

Однак напрягає тиша щодо перспективи запуску Чернігівської ТЕЦ через борги за спожитий газ по закінченню, нажаль, короткого бабиного літа.

Після очікуваної за змістом відповіді Шостого офісу президента на електронну петицію №22/149940-еп "Черніговом має керувати обраний мер, а не призначений чиновник" - громада міста": діятимо виключно відповідно до законів, протистояння між командою міського голови і офісом Шостого президента перешло в режим ще й ударів по посадовцям з команди міського голови.

Так і тягне згадати погрози рухівцям останнього голови облвиконкому часів УССР і голови обласної рад до 06.07.1994 року Олександра Лисенка (27.05.1936 - 03.11.2000): "Будемо довбати вас не силою, а частою ударів". І при цьому ще дрібненько стукав вказівним пальцем по столу.

Переконаний до ПЕРЕМОГИ приведе частота ударів Сил оборони України по окупантах, а у тилу - по їх посіпаках і запроданцях.

СЛАВА УКРАЇНІ!

СМЕРТЬ ВОРОГАМ!
Категорія: Погляд | Переглядів: 190 | Додав: Соломаха | Рейтинг: 5.0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформація


Форум патріота
"Чернігівський ФОРМАТ"
© НРУ 2007-2024